Jó ló állatorvos Nógrád megyében?
Nyár elején tervezünk lovat venni.
Ismertek olyan állatorvost aki kijön megnézni, megvizsgálni velem a lovat?
Egyébként kb. mennyibe kerül egy ilyen alapos kivizsgálás, ha az utazási költségeket nem nézzük?
Előre is köszönöm a válaszokat.
Észak-Magyországi területen találtam még őket:
De amúgy bebattyogsz a településeden lévő állatorvoshoz és megkérdezed foglalkozik e ló adás-vételi vizsgálattal röntgen esetleg ultrahangos szolgáltatással is mert ha drága akkor a lábát mindenképp kell röntgenezni de szerintem nem csak akkor ha drága a ló illetve az ultrahangos vizsgálat akkor kell ha vemhes a ló.
Vagy ha nem foglalkozik ilyesmivel az állatorvos akkor kérsz tőle infot hogy a közeledben ki foglalkozik vele.
Az első kérdésed óta nem sikerült állatorvost találnod?
2013-as kérdést találtam aminél azt írták, hogy kb. 10-15 ezer forint de ez a műszeres nélküli kiszállási díj és ezt 2013-ba írták.
Belinkelem neked de ezt se vedd készpénznek.
https://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__lovak__4314293-egy-a..
Kérdezd meg azokat akiket linkeltem, ők állatorvosok illetve a településeden lévő állatorvost ők tudnak pontos infot adni.
Köszönöm a válaszokat :)
#4 A kérdés kiírása után családi okok miatt abbamaradt a lóvásárlási projekt egy időre, ezért nem is keresgéltem állatorvost. Most újra ott tartunk, hogy elkezdtünk lovakat nézegetni, keresgélni, ezért emeltem ki újra a kérdést :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!