"Rajtam lovagolhatnál", nem unjátok?
Biztosra veszem, hogy minden lovas aki valaha is próbált ismerkedni megkapta már ezt a mondatot, amikor kiderült róla, hogy lovas.
Szerintem elsőre sem túl jó duma, sokadjára pedig egyenesen idegesítő. Ti hogy vagytok ezzel? Hogyan lehet elmondani valakinek, hogy lovas az ember, anélkül hogy ez lenne rá a válasz? Tudom, hogy csak az idióták válaszolják ezt, és van aki normálisan tud reagálni, de megöl a kíváncsiság hogyan lehetne elkerülni ezt.
2es! de dila vagy XDDDD
Nyilván egy ilyen reakcióért csak még hülyébb lovaskislánynak néznének, de azért értékelem a humorod :)
sokan 40 éves kor felett is meg vannak rekedve azon a szinten, hogy 16-17 éves korra jellemző szexuális töltetű vicceiket mondják még mindig. de egy 60 éves fószer is volt, hogy ugyanazokat a "vicceket" mondogatta, amiket én 17 évesen hallottam utoljra, és akkor még jó vicc volt.
talán kérdezd meg tőlük, hogy még mindig a tinik szinjtén vannak-e.
A kérdésedben van a válasz.
"Csak az idióták válaszolják ezt".
Gondolom nem szeretnél idiótákkal ismerkedni, így ez a válasz remek szűrő. Ne reagálj rá, hagyd ott a fenébe.
"Talán kérdezd meg tőlük, hogy még mindig a tinik szinjtén vannak-e."
Te meg még mindíg nem vagy azon a szinten, hogy "komplex személyiség", további jó majmolást!
#12: Véletlenül dobta fel a kérdést az oldal, de ezzel a kommentel abszolút egyetértek
Fájdalmasan kínos szituáció, és rossz "humorra" vall, amikor valaki ilyen öreg poénokkal jön, és nem veszi észre magát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!