Falabella lakásba?
Szeretnék egy falabella pónit tartani, félre értés elkerülése végett ez a fajta csal akkorára nő mint egy orosz agár kutya. Természetesen naponta 3-4 alkalommal levinném megmozgatni, hétvégén egy napos túrákra is tudok vele menni. A tömb lakás többi lakója miatt, hogy ne zavarja őket, kapna egy gumi cipőt, így a kopogás sem zavaró. Természetesen tisztában vagyok azzal, hogy a pónit nem lehet szobatisztaságra szoktatni, de ezt meg lehet oldani trágyazsákkal.
Van néhány lakó, aki ellenzi, hiába mondtam, hogy észre se fogják venni a jelenlétét, még gumi cipőt is kapna. Úgy érzem, a saját lakásom használatában korlátoznak, mit tudok tenni? Fel jelenthet azért, mert pónit tartok?
8-as miért lett lepontozva amikor előre megjósolt mindent? :D
Különben meg drága kérdező, te álomvilágban élsz. Egy ló akkor is ló, ha kicsi, és nem egy kutya, hogy na majd lemozgatom.
Hoool? :D sétálsz vele 10 kilométert?
És a szénát hova szórod neki, egyáltalán honnan veszel annyit a lakásba, és a trágyazacsi után hova kerül a trágya, a kommunális hulladékba? :D
A lótrágyát kijelölt helyen kell gyűjteni, törvény írja elő, kész pont.
Plusz egy falabella akár milyen kicsi, nem annyit pisil, hogy hopp felmosom. Bűzleni fog az egész lakásod, hiába mosol fel, ezt nem lehet így csinálni. Dolgozni nem fogsz dolgozni az elkövetkező 20 évben?
A kovácsot hova hívod a lakásba fel vagy az utcán megoldjátok okosba?
A ló hol fog tudni meghempergőzni, hol lesznek a fajtársai, mivel ez egy MÉNESben élő állatfaj. Nem, te nem vagy társ neki.
Vicces ötlet, de ennyi, nem több.
Figyi igazából nem kioktatni akarlak, indíts egy livestreamet, ahogy egy felnőtt ember él egy trágyazsákos-gumiharangos méregdrága falabella pónival az ötödiken, és a lovacska szénát ropogtat az erkélyre függesztett zsákokból, miközben jön a vízóraleolvasó, rohadjak meg, én követnék egy ilyen vlogot. :D
Képzeljétek már el. Reggel a nő felkel, körbejár, hogy hol van lóhúgy, intézi a dolgait, aztán körbejár már megint, hogy hol van lóhúgy, intézi a dolgait, leugrik a boltba egy kifliért, körbejár, hogy hol van lóhúgy...
Nézegeti a törvényi szabályozásokat a hígtrágya tárolására. Megállapítja, hogy nem tudja tárolni, de a növényei majd felveszi, elkezd ültetni. Körbejár, hogy hol van lóhúgy...
Csináld meg, közvetítsd, engem esküszöm érdekel :D
25-ös mindent meg tudok oldani, a bevásárlás nem egy fél napos mutatvány, és a többi se.
23-as, az ismerősömnek van mindenre tapasztalata, neki se bűzlik a lakása, és a póni csak addig olyan nagy mozgás igényű amíg csikó, utána csökken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!