Melyik decathlonos gerincvédőt ajánlanátok inkább?
Figyelt kérdés
2021. febr. 25. 22:32
1/5 anonim válasza:
Az a kemény páncélszerű nekem nagyon kényelmetlen, meg az a mellényszerű vastag szivacsos is. Emiatt nem is nagyon hordtam őket, utáltam bennük lovagolni, mert meleg és merev lesz tőle a mozgásom.
Viszont van az a cipzáros fajta, azt szeretem.
Nem: [link]
Nem: [link]
Igen: [link]
Remélem jól linkeltem :D Ez nyilván a saját véleményem, lehet neked pont a másik lesz a kedvenced.
2/5 anonim válasza:
Én ugyan nem vettem még, mert nekem is kényelmetlenek voltak, viszont az a cipzáros tényleg a legjobb mind közül!
3/5 anonim válasza:
Mi a lovardában a cipzárasokat alkalmazzuk, jobb szeretem én is, kényelmesebb. Viszont a leírásokat olvasva, az 1-es válaszoló által elsőnek linkelt jobban véd, viszont eléggé bumfordi, inkább golyóállómellényre emlékeztet. Ezért használ nagyon sok militarys meg ugró lovas is légzsákosat, de az meg bitang drága.
4/5 A kérdező kommentje:
Ohh de jó... Mi már megvettük azt a kemény, békára emlékeztető gerincvédőt.. Na mindegy :/
2021. febr. 26. 13:18
5/5 anonim válasza:
Én eddig mindekettőt használtam/használom amit az első nem ajánl XD. Kipróbáltam azt is amit ajánl, mert volt rá lehetőségem. Nekem nagyobb biztonságérzetet ad a keménebb/vastagabb/kényelmetlenebb, de kinek mi. Az tény, hogy nyáron megfősz benne. Nekem ezek jöttek be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!