Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Keresek egy lovat, tudnátok...

Keresek egy lovat, tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés

Pár éve lovagoltam egy lovardában, Bodrogkisfaludon. Onnan (ha jól emlékszem 2015-2016-ban) eladták a kedvenc lovamat, azt mondták valahova Pest környékére. Kerestem, de nem találtam, ezért félbehagytam, de most megint meg szeretném találni, csak hogy tudjam hol van.

Egyébként egy viszonylag fiatal fakó herélt lóról van szó, Szelíd névre hallgatott, azóta elképzelhető, hogy átnevezték. Energikus ló, nem hajtós.

Ha valaki ismeri esetleg és tudja hol van, megköszönném, ha elmondaná nekem. Nagyon sírtam, amikor eladták, nagyon rossz volt. Mára ugyan már túltettem magam rajta, de azért jó lenne tudni hol van, hátha egyszer arra járok és benézhetek hozzá.

2021. febr. 18. 13:07
 1/6 anonim ***** válasza:
93%
SZia! Jobban jársz ha facebookra írod ki, van kifejezetten ilyen célokra csoport.
2021. febr. 18. 13:13
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem igazán szeretném ilyen publikusan megkérdezni, de majd szétnézek Facebookon is, köszi.
2021. febr. 18. 13:16
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ennyiből szerintem senki nem fogja tudni, legalább a korát kéne belőni, meg róla face-n egy fotót. Ha vizsgázott iskolaló, akkor a NÉBIH rendszerében név alapján rá lehet szűrni, viszont az ottani információk sajna nem naprakészek. Múltkor én is kerestem egy lovat, ott még azt a helyet írja, ahol 6 évvel ezelőtt volt, azóta megtudom, hogy volt több gazdája is.
2021. febr. 19. 08:26
 4/6 A kérdező kommentje:

Most olyan 10 év körül lehet, de sajnos már nem emlékszem hány éves volt amikor ott lovagoltam.

Egyébként köszönöm a tippet, megnézem a NÉBIH rendszerében.

Van róla fotóm valahol, megkeresem és feltöltöm.

2021. febr. 19. 08:34
 5/6 anonim ***** válasza:
52%

Ahol lovagoltál lovardában tudják csak megmondani hova adták el. Ha lovarda szintén akkor ott is tarthato a kapcsolat a lóval. Így hogy nem tudsz róla konkrét adatokat így nehéz.

Vannak lóadatbázisok is de inkább versenylovaknak de ott is csak a születési és származási adatok vannak. Bár ez is egy információ amin elindulhatnál ha versenypályáról leselejtezett ló lenne. De nem az. A ló fajtáját se tudod.

2021. márc. 2. 06:46
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
3-as tudod ezt az adatbázist linkelni?
2021. márc. 2. 06:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!