Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Instagram/közösségi oldal a...

Instagram/közösségi oldal a lovaknak?

Figyelt kérdés
Szerintetek érdemes saját insta oldalt vezetni a lovaknak? Vagy teljesen felesleges dolognak gondoljátok?
2021. febr. 9. 08:49
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, a kérdés azért fogalmazódott meg bennem, mert egy csomó lónak van insta oldala, és csak azt szerettem volna tudni, hogy az emberek többsége mit gondol erről.
2021. febr. 9. 10:58
 12/20 anonim ***** válasza:
54%

#10 neked meg mi bajod egyébként? Szerintem meg te nem vagy "a legélesebb kés a fiókban."

Egyébként ismert embereknek is van külön insta az állatjának, pl horváth Tamás

2021. febr. 9. 10:59
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem valami olyasmi oldalt csinalj, ahova nem csak kepeket pakolsz fel egy lorol, hanem oktato jelleggel bemutatod, hogy mit hogyan kell csinalni. Pl loapolas, etetes, mittudomen, ilyesmi.

Ez meg erdekes is lehet :)

2021. febr. 9. 11:00
 14/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm, igen utolsó ilyesmire is gondoltam, de persze olyan dolgokat tennék csak fel amit biztosra tudok. Szerintem attól, hogy hetente felteszek egy képet/videót attól még ugyanúgy tudok a lovamra maximálisan figyelni.
2021. febr. 9. 11:03
 15/20 anonim ***** válasza:
0%
XDDDDD hát nem csodálom a horváth tomikának van :D őt sem az esze miatt szeretik a 14 éves szerelmes depis tinik 2 billie eilish szam kozott lovaglas utan :DD
2021. febr. 9. 11:09
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Az ismeretterjesztő tartalmakat inkább ne. Kicsit ilyen vak vezet világtalant érzésem szokott lenni azokkal kapcsolatban. Vagy ha már ebben töri valaki a fejét, akkor legalább szakkönyvből idézzen. Mag amúgy is ciki, ha valaki feltesz egy szakmaibb kérdést, te pedig nem tudsz rá válaszolni.
2021. febr. 9. 12:44
 17/20 A kérdező kommentje:
Utolsó: nem tanítóvideókra gondoltam, hanem csak tényleg ilyen csutakolás, ápolás, max kis idomító feladatok, de azt se tanító jelleggel, inkább, hogy csak érdekes legyen az oldal. De inkább fényképezni szeretném a lovaim, hiszen a jövőre nézve lehet fotós/fényképész szeretnék lenni.
2021. febr. 9. 13:00
 18/20 anonim ***** válasza:
Ha fotózással szeretnél foglalkozni, akkor ne a lovadnak csinálj profilt, hanem csinálj magadnak egy fotóst, ahova a képeidet felteheted mindenféle témában.
2021. febr. 9. 13:09
 19/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod, jó ötletnek tűnik.
2021. febr. 9. 13:16
 20/20 anonim ***** válasza:

Ha valaki ezen keresztül tanítja az embereket az szerintem nagyon hasznos tud lenni. Persze csak ha aki készíti a tartalmat ért is hozzá. Viszont hátulütője is van, ha valaki kizárólag a netről akar megtanulni lovazni.

Ha ilyen kis “cukika” oldalt akarsz neki az aranyos meg minden, de szerintem semmi haszna.

Ha meg híres akarsz lenni ezen keresztül és szponzoroknak is örülnél akkor szerintem arra magyar, középkategóriás lovasként nem sok esély van. Általában a gazdag amerikaiak lesznek híresek Instagramon.

2021. febr. 10. 13:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!