A ridegtartásban tartott lovaknak a legelőjén össze szokták szedni a lócitromot?
Figyelt kérdés
2021. jan. 31. 15:13
1/9 anonim válasza:
Én akárhány ilyet láttam sose szedték.. lehet hogy valahol van kivétel
3/9 qkker1 válasza:
Minek szednék össze? A legjobb trágya a talajnak.
4/9 anonim válasza:
Igen néha össze szedik.
Legalábbis nálunk 20 ló van ridegben és mindig kitakarítják őket.
6/9 anonim válasza:
A helytől függ.
20 hektáron szerintem nincs az az ember, aki nekiáll. Amúgy se kell, mert akkora területen nem tűnik fel pár ló trágyája, nem fog hegyekben állni.
Viszont ha fél hektáron van az a 20 ló akkor már halmozódik, van aki összeszedi, van aki nem.
Ha a lovaknak van beállója, itatója, etetője akkor akörül még 20 hektár esetében is halmozódik, mert ott sokat vannak a lovak és egyszerre. Ott azért én összeszedném mindenképp.
7/9 anonim válasza:
Hát ha nincs olyan nagy terület akkor össze kéne :/ ha térdig állnak a trágyában és trágyalében az szinte biztos, hogy csűdsömör meg minden baj lesz belőle. De ha nagy területről van szó, amit nem lep el teljesen ott nem baj, akár jó is lehet.
8/9 anonim válasza:
Nekünk 1 hektáron volt 3 ló. 3-4 hely volt, ahova jobban trágyáztak. Ott hiába volt gyönyörű, hatalmas fű, környékére nem mentek. Szóval azokat meghagytuk wcnek, az ilyen kóbor halmokat meg heti 1x talicskával összeszedtük.
9/9 anonim válasza:
Nekünk hasznja a területünket egy alak a lovainak, megjegyzem full ingyen...
Tele szaratja az egészet, egyet sem szed össze. Sárban, hóban, latyakvan szétbaszatja az egészet....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!