Csinált már valaki ilyet a lovaknak?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Szeretnék sörény kibontòt csinalni amitől fényes lesz a sövénye és a farka . Miből tudok csinálni ? Szeretnék házilag mert abban tudom hogy mi van . Esetleg más praktikák házilag a lovakhoz ?2021. jan. 26. 21:52
1/4 anonim válasza:
Én még sosem használtam saját készítésűt, de Youtubeon ha beírod, hogy "diy horse mane and tail growth" -akkor rengeteg videót hoz ki ezzel kapcsolatban, nekem is tervben van, hogy magam készítsem el a spray-t.:)
2/4 anonim válasza:
Ez lehet nem nagy segítség, de szerintem valamilyen olaj tuti kell bele, mert attól 1: csúszik=könnyebb kifésülni, 2: fényes, csillogós lesz a szőre.
Házilag a kislányok szoktak még pataápolót (kókuszzsírból pl.), jutalomfaltot, nyeregalátétet/fülvédőt, meg ilyesmiket csinálni nálunk.
3/4 anonim válasza:
Na ez egy nagyon jó ötlet, én is utánanézek ennek, mert egy brutál dús és vastag szálú sörényt és farkat kell rendszeresen ápolnom, de az ilyen bolti dolgok drágák ahhoz hogy 3 hetente vegyek egyet, mert ridegben van a ló és jó hosszúak is a hosszú szőrei, meg ugy rendszeresen itt ott sáros is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!