Hogyan lehet panelba felvinni egy lovat?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy fizikailag hogyan lehet ezt megoldani? Nyilván a liftbe nem fér be. Tehát marad vagy a lépcső vagy egy daru segítségével az erkélyen keresztül, de ott szerintem szintén nem fér el az állat. Tehát ha lépcsőn próbáljuk felvezetni, akkor a lépcsőfordulónál megint nem fér el vagy igen? Mi a véleményetek? Ötleteket várok!2021. jan. 21. 08:42
12/24 anonim válasza:
11es, megnéztem a videót... én éreztem rosszul magam. Remélem megkapták a magukét ezek a szarháziak, szegény ló könnyen lesérülhetett volna a lépcsőn, maga alá nem is lát és sötét is volt.. nem tudok ezen nevetni..
13/24 A kérdező kommentje:
#11 Köszi a videót! :) Nálunk kisebb a lépcső, tuti nem férne el a fordulóban.
2021. jan. 21. 09:37
15/24 A kérdező kommentje:
Mielőtt valaki félreértené, én nem tervezek ilyet, de hallottam már, hogy valaki csinált ilyet élő lóval, nem játékkal.
2021. jan. 21. 10:01
16/24 anonim válasza:
Jah volt aki megcsinálta, de ez nem játék, baromira veszélyes, ha a ló bepánikol, akkor összetöri magát és a körülötte lévő embereket is. Na meg fel még csak felmegy, de lefelé nagyobb a gond.
18/24 anonim válasza:
17-es, nem szívesen lennék az alsó szomszéd helyében sem. :-)
19/24 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!