Hogy adjam be a szemcseppet lovamnak?
Figyelt kérdés
Folyamatosan pislog a ló és nem tudom a cseppet bele nyomni a szemébe. A fejét sem tudom el fordítani, mert egyből vissza rántja. Hogyan adjam be neki úgy, hogy bele is menjen a szemébe?2021. jan. 16. 22:28
1/9 anonim válasza:
Biztos távolságból egy vízipisztollyal célozd bele.
2/9 anonim válasza:
Szerintem beszéld meg vele hogy hagyja...
Biztos meg fogja érteni!
3/9 anonim válasza:
A fejét kösd egy oszlophoz, a szemhéját meg húzd szét! Ha elrántja, vagy harapna üsd meg ököllel a pofáját!
5/9 anonim válasza:
Hát ez elég nagy baj. Kérj meg valakit, hogy fogja meg a ló fejét.
6/9 A kérdező kommentje:
Vízipisztoly? Akkor már megpróbálom a slaggal,akkor biztosan sikerül, köszi :))
2021. jan. 17. 17:28
7/9 A kérdező kommentje:
Erőszakot nem alkalmazok ellene, félek hogy vissza üt
2021. jan. 17. 17:29
8/9 anonim válasza:
Mi úgy csináltuk, hogy én az alsó szemhéját lehúztam, a felsőt pedig fel, addig apukám pedig bekente a szemét. (Bár nekünk nem szemcseppet, hanem szemkenőcsöt adtak)
9/9 anonim válasza:
Sajnos a mi lovunknak tavasztól őszig sokszor begyullad a szeme, ezért van rutinunk a cseppentésben. Kétemberes feladat, a lányom tartja a fejét, én pedig lehúzom az alsó szemhéját és az "árok" részbe cseppentek. Gyorsan kell csinálni, az a titka, mire elkapja a fejét, már benn is van a csepp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!