A legtöbben alsóban, felsőben kezdik, de mindig érdemes:) Mindegy hány éves vagy, lehet jó lovas belőled, sose késő elkezdeni.
2021. jan. 16. 08:46
3/13 anonim válasza:
10 évesen
2021. jan. 16. 09:17
4/13 anonim válasza:
Én 8-9 évesen kezdtem el, de aztán kitalálták, hogy gyerekeket nem lovagoltatnak. Szóval, kb. két hónap után vége is lett a lovaglói pályafutásomnak.
2021. jan. 16. 09:35
5/13 anonim válasza:
Attól függ mi a cél. Én inkább 6-7 éves kortól javasolnám pónin, nagy lovon meg inkább 8 felett, mert a gyerek csípőjének nem tesz jót. Ráadásul fejben is akkor kezdenek elég érettek lenni, hogy ne csak sétálgatás legyen a dologból, persze ezt gyerekre válogatja.
Ha versenysport a cél, akkor gyerekkorban érdemes szépen felépíteni a dolgot. Jobban terhelhetőek, gyorsabban tanulnak, a mozgástanulás is jobban megy. Persze felnőtt fejjel is meg lehet tanulni lovagolni, sőt van nyugdíjas kezdő lovasunk is. Szabadidős célból kb kortalan a lovaglás. A versenyzés se lehetetlen, végülis minden az ember ügyességén, fizikai képességein, idején, lehetőségein és pénztárcáján múlik.
2021. jan. 16. 10:01
6/13 Sssaszem válasza:
Elkezdeni lovagolni sosem késő, van aki 10 évesen kezd el lovagolni de van olyan is, aki 33 ül először lóra.
2021. jan. 17. 08:10
7/13 anonim válasza:
Attól függ hogy kin !
2021. jan. 21. 09:48
8/13 anonim válasza:
ma 09:48 én is ezt írtam, és 18%-ra vittek le, mert nem tudják mi a poén :D
2021. jan. 21. 09:52
9/13 anonim válasza:
én 46 vagyok, de emlékeim szerint még sosem ültem lovon. hiába, nem vagyok egy ruzsa sándor.
de a lovakat szeretem, szép, nemes állatok és tudnak édes pofákat vágni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!