Ló otthon? lehetséges?
Sanyi nyugodj meg, nagy átlagban havi max 100 ezerből meg lehet oldani (pest megyében sokkal drágább a bértartás, így nem arról beszélek) .
A legtöbb sportlóval epedig kukoricát nem etetnek.
Vegyél egy mély levegőt, számolj el 10ig.
Sanyi nem tudom ezt honnan szedted, havi 60ból otthon kényelmesen ki lehet hozni a lovat (sőt ebben az is benne van, amit dokira teszel félre a perselybe) . Zab és széna kell neki, nem kukorica, nem disznó az. Nagyon max egy keveset kap keverve, de akkor inkább kapjon tápot.
Lovardában reális a 60-70 ezer+ akinek igénye van rá erre jön az edző díja, úgy simán lehet 80-100 ezer/hó.
Kedves Kérdező!
Kicsit elfajultak a dolgok :-) Információ nem volt elég a kérdésfelvetésnél, és még most sem igazán. Pl milyen szinten versenyeznél? hobbys ugrálás? A bácsival mennyire vagytok jóban/mennyiért vállalná be a plussz lovat? Sztem számoljátok ki vele megbeszélve kb mennyi lenne a takarmány/ott tartás, az is lesz egy szép összeg (40e?) + ad hozzá a dokit (féreghajtás oltások stb) de simán lehet olcsóbb mint a lovarda és ha jobban bízol a bácsiban még jobb is lehet (ezt ismeretlenül nem lehet eldönteni). A rideg pedig a lovaknak a legeslegjobb és nagyon jól bírják! (telivérem boldog rideges - de nyilván ha most veszel lovat és eddig istállóban volt, akkor csak óvatosan). Kérdés még, hogy mennyire messzi a lovarda illetve ott mit szólnak ha csak úgy beállítasz másik lóval edzeni. (esetleg kérnek-e díjat a pályahasználatért). Ott milyen tartásban lenne? box? karámba kirakják? milyenek a lovászok stb stb. Én nem vetném el a háznál tartást, a lényeg az ember akinél tartod mennyire gondos gazda, mennyire ért hozzá mennyire bízol benne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!