Vettem egy új nyerget de valami nem az igaz. Mi lehet a baj?
Kipróbáltad mielőtt megvetted?
Ha nem, az olyan szempontból is gáz, hogy a ló hátának nem biztos hogy jó.
Alapvetően nekem nem jönnek be ezek az univerzális állítható nyergek, túl terpesztős, de lehet csak én vagyok vele így.
Jobb lenne látni amúgy a nyeregben, mert így nem igazán tudok javítani a helyzeten.
Amit térd támasznak hívunk más néven combtámasz a combodnál kell feküdjön, de ezt valószínűleg nem a térdedhez állítottad ha van egy minimális tudásod, csak ezt sem lehet kizárni, hogy félrenézhetted.
Ja így már értem!
Nos ez esetben tényleg nehéz segíteni, hisz nem látjuk az ülésed ://
A legfontosabb, hogy a lóra tökéletes legyen, de emellett hozzád is passzolnia kell.
A nagyobb márkák pont emiatt ugyanabból a nyeregből gyártanak többfélét is (pl. rövidebb és hosszabb nyeregszárnnyal is, hisz más magasságú embereknek más az ideális).
Megeshet, hogy ez a nyereg nem passzol annyira a te paramétereidhez és ezért nem kényelmes. Sőt, ha nagyon nem jó akkor akár gátolhat is abban, hogy helyes ülj. Nekem sajnos van már tapasztalatom ebben, eladtam a “rossz” nyergemet, mert tönkretette az ülésemet és fájtak tőle az izületeim. Alapjáraton nagyon jó nyereg volt, a lóra is passzolt, imádja az új gazdája is. Egyszerűen csak nem volt hozzám való :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!