Ha betöltöttem a 18-at, szeretnék elmenni munkalovasnak, persze nem örökre. Facebookon láttam, hogy a Zala Team (akikről azt hallottam, hogy elég jófejek) keres munkalovasokat, bejelentett munkaidővel, akár lakással.
A munkalovasok mennyit keresnek egy hónapban? Vagy ez nagyban függ a helytől?
Tippre azt mondanam, nem sokat, de elso munkahelyen 18 evesen sehol nem fogod halalra keresni magadat, szoval tok mindegy.
2020. nov. 8. 14:41
2/5 anonim válasza:
A képzettségedtől és a helytől is függ. HA például nemzetközi versenyeredményeid vannak, többet keresel, mintha megyeiken indultál eddig.
2020. nov. 8. 16:36
3/5 anonim válasza:
És milyen tudással állnál munkalovasnak? Mert azok általában edzésben lévő lovakkal dolgoznak, pl ugróba, na meg az se árt, hogy be tudj lovagolni egy csikót, ne ess kétségbe, ha egy ló nehezebb lovaglású, értened kell az idomító lovagláshoz is nem csak lelovagolni kell tudni, hanem hozzá is kell tenni a ló tudásához. Ha galopp akkori s jól jön némi tapasztalat a telivérekkel, meg hogy ne szarj be az első komolyabb galopp tempónál.
Az ugróvonalon versenytapasztalat nagy előny illetve ha 130-on elközlekedsz az már jó.
2020. nov. 9. 13:03
4/5 anonim válasza:
Jah és a bérezés... ha nincs szakmai papírod, akkor minimálbérnél (nettó 110 körül) nem köteles többet adni, ha van papírod, akkor a bérminimum jár (nettó 140), viszont ha van tapasztalatod, esetleg be is tudsz lovagolni egy csikót, akkor kereshetsz ennél jóval többet is.
2020. nov. 9. 13:06
5/5 anonim válasza:
120.000Ft-nál többet nem fogsz keresni az tuti, és mivel nem vagy galoppos (a kérdésedből is ítélve) max csak amatőrnek tudsz elmenni. Ők pedig nem kapnak pénzt csak vasárnaponként a vezetéseknél (egy ló 2.000FT). Ha bármi kérdésed van még ebben a szakmában nyugodtan keress meg, segítek. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!