Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Milyen univerzális nyerget...

Milyen univerzális nyerget tudtok ajánlani 100000 Ft-ig?

Figyelt kérdés
Előny ha bőr

2020. okt. 28. 09:31
 1/7 anonim ***** válasza:
48%
Tudnék mutatni, de ajánlánlani nem.
2020. okt. 28. 10:14
 2/7 anonim ***** válasza:
2020. okt. 28. 11:51
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2020. okt. 28. 12:36
 4/7 anonim ***** válasza:
60%
Kedves első! Attól, hogy te megengedheted magadnak, hogy több százezerért vegyél nyerget attól még más lehet hogy nem. Illetve hidd el hogy 100 ezer alatt is vannak jó nyergek, akar használt akár új nyergek.
2020. okt. 28. 18:08
 5/7 anonim ***** válasza:
89%

Nem, én sem engedhetem meg nagyon, 150ért vásároltam én is a nyergemet 2 éve.

Arról van szó, hogy a legtöbb ilyen nyerget egy bizonyos típusú ló hátára gyártanak, és ha a kérdező itt kérdez ilyenek, kevés az esély arra, hogy a ló hátára jól illeszkedő nyerget választ.

És úgy gondolom, hogy a ló háta egy picivel fontosabb, mint a pénz. Hajlandó vagyok többet gyűjteni, és jót venni mint tönkretenni a ló hátát.

Nyilván ez a gyűjtés téma necces, ha már eleve van lova az embernek.

A másik, hogy nyilván érdemesebb használt de jó minőségű nyerget olcsóbban venni, mint a boltban valami újat 100 alatt.

2020. okt. 29. 08:09
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia,

Szerintem keresgélj használtat egy jobb márkából. Én elsőnek egy 70-80 000 ft os új univerzális nyerget vettem tudtatlanságomban még anno de nagyon nem vált be :D Nemtudom milyen rendszeresen szeretnéd használni vagy lecserélni a közeljövőben, de hogyha hosszabb távra tervezel akkor egy kicsit fejtess bele többet és keress egy jó használtat :)

Pl krauszcentral.hu és faceen lovascsolortokba elég sok ilyesmi szokott lenni.

2020. okt. 29. 20:53
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Heti 4-5 x lenne használatban

2020. okt. 29. 23:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!