Milyen univerzális nyerget tudtok ajánlani 100000 Ft-ig?
Nem, én sem engedhetem meg nagyon, 150ért vásároltam én is a nyergemet 2 éve.
Arról van szó, hogy a legtöbb ilyen nyerget egy bizonyos típusú ló hátára gyártanak, és ha a kérdező itt kérdez ilyenek, kevés az esély arra, hogy a ló hátára jól illeszkedő nyerget választ.
És úgy gondolom, hogy a ló háta egy picivel fontosabb, mint a pénz. Hajlandó vagyok többet gyűjteni, és jót venni mint tönkretenni a ló hátát.
Nyilván ez a gyűjtés téma necces, ha már eleve van lova az embernek.
A másik, hogy nyilván érdemesebb használt de jó minőségű nyerget olcsóbban venni, mint a boltban valami újat 100 alatt.
Szia,
Szerintem keresgélj használtat egy jobb márkából. Én elsőnek egy 70-80 000 ft os új univerzális nyerget vettem tudtatlanságomban még anno de nagyon nem vált be :D Nemtudom milyen rendszeresen szeretnéd használni vagy lecserélni a közeljövőben, de hogyha hosszabb távra tervezel akkor egy kicsit fejtess bele többet és keress egy jó használtat :)
Pl krauszcentral.hu és faceen lovascsolortokba elég sok ilyesmi szokott lenni.
Köszönöm a válaszokat.
Heti 4-5 x lenne használatban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!