Ez, csak a filmekben fordul elő, vagy a valóságban is lehetséges?
Amikor, a lovas meghal, eszméletlen részeg, elájul, magatehetetlen, és a ló a lovas közvetlen, vagy közvetett utasítása nélkül elindul, és haza viszi, a lovasát.
Ez, csak film trükk, megható jelent, vagy tényleg a valóságban is lehetséges.
A ló tényleg hazaviszi a lovasát, ha az a hátán tud maradni. Nem hiszem, hogy a lovas miatt, inkább csak ő akar hazajutni.
Nálam is volt ilyen, hogy az előttem lovagló barátnőm lova az erdei úton megfordult, a lány nem volt tapasztalt. A főnök szólt, hogy menjek utána, mert hazamegy. Megfordultam, utolértem, elkaptam a szárat és visszafordítottam.
Velem is volt olyan, hogy új lovon mentünk ki ketten terepre. A réten füvet nyírtak, a ló megijedt és vágtában visszafordult. Simán visszavitt volna a lovardába. Némi küzdelem után (kisebbedő körre vettem), utána hajtottam előre, amíg végre hajlandó volt tovább menni, bár elég ideges volt..
És, ha a ló kocsiba van fogva, és szemellenzőt visel, akkor is haza viszi a lovasát?
(Mert, akkor csőlátása van.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!