41 centi átmérőjű vádlira L-es vagy XS-es hopiletet rendeljek?
Figyelt kérdés
Nagylovasból szeretnék rendelni.2020. okt. 19. 21:09
1/7 A kérdező kommentje:
XL*, bocsánat, elírtam!
2020. okt. 19. 21:09
2/7 anonim válasza:
Honnan szeretnél rendelni, nincs méret táblázat? Gyártótól függően nem egyezhet mindenhol se ugyan az.
41 cm átmérő?? nem hiszem, h arra gondoltál, de ha igen akkor elefánt lább szindrómában szenvedsz és a 3XL se lenne jó :)
3/7 A kérdező kommentje:
Nagylovasból szeretnék rendelni, mérettáblázat nincs.
Nem tudom, fogták a szalagot, körbemérték a vádlit, én meg kaptam egy számot, hogy 41 cm. :DD
2020. okt. 19. 22:18
4/7 A kérdező kommentje:
Kerület a lényeg:D
2020. okt. 19. 22:19
5/7 anonim válasza:
Illetve a méretek így változnak: XS S M L XL XXL... ez a két méret kapható csak?
6/7 anonim válasza:
Szerintem xs-es méret ami jó lenne!
De ez változó.Szóval az jobb lenne ha felpróbálnád!
Ezt így nem lehet megmondani,minden lovasboltba más a méret!!!!!!!!!!!!!
Anais255
7/7 anonim válasza:
Az én régi lovaglócsizmám 41 cm vádlikörméret volt és L-es méret volt beleírva (domingo csizma volt)
És a 41 cm vádlikörméret az egy teljesen normális felnőtt méretű a vádliméret, egyáltalán nem elefántláb:D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!