Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Mi a jelentősége hogy a...

Mi a jelentősége hogy a mongolok ily módon kötik ki a lovakat?

Figyelt kérdés
[link]

2020. okt. 17. 18:00
 1/4 anonim ***** válasza:
89%
nomád állat tartás,meg igy tudnak mozogni a lovak és nem szöknek meg. 26/F
2020. okt. 17. 18:07
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen, de így pont nem tudnak legelni, ami ugye a lovaknal nagyon fontos. A folyamatos legelés.
2020. okt. 18. 11:31
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
mongolok hozzászoktak,más kultura és talán a lovak jobban alkalmazkodtak
2020. okt. 18. 21:33
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Azért ez a "mongol" úriember elég szépen megszólal törökül 3:20-tól. Konkrétan Oroszországban járunk. Ők a valódi törökök, és ez a valódi török (vagyis nem arab) kultúra.

[link]

Emlékszem, egyszer kerestem én is mi a bánat ez, egyáltalán mi a neve ennek a felsővezetékes módszernek, mert megakad rajta az ember szeme, de nem találtam semmit. Valószínű, direkt nem akarják, hogy a ló legeljen valamilyen időben, vagy valamilyen esemény előtt, mert akkor úgy kötnék. Nyilván lehetne úgy is kötni, hogy leérjen legelni, és tudjon mászkálni. Viszont mikor leakasztják róla őket, nem kell a drótokon keresztülesni, lehet alatta jönni-menni. Ezeket valami orosz nyelvű oldalon kéne megkérdeznie valaki olyannak, aki nálam jobb orosztudással brillírozik, ott akadnának előbb-utóbb szibériai törökök (tuvai, hakasz, sór, oirot, tuba, teleut, telengit, jakut, dolgán...), akik megválaszolnák, mit miért csinálnak.

2020. dec. 24. 00:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!