Mennyiért adjam el a lovam?
750.000Ft is sok érte szerintem. A 650-700.000 amit írtak, még felső határnak elmegy, de én inkább 500-600.000Ftban gondolkoznék. Miért szeretnéd eladni? Az is fontos. Volt valaha betegsége? Mennyire hajlamos a kólikára? Mennyire rebbenékeny? Rengeteg kérdés felmerülhet.
Én a lovamat papírral, 8 évesen, makk egészségesen vettem 500.000Ft-ért.
17 évesen tenyészérték nélkül, egy versenyeredménnyel (az is milyen? Más egy szlv 8.hely és más egy nemzetközi 9.hely, más 80cm-n és más 120cm-n, ha érted), nem fogsz tudni sokat kérni. Ettől még simán lehet remek ló, és számodra, illetve az új gazdája számára felbecsülhetetlen, de a piaci értéke attól még nem lesz az. :) Főleg most, amikor sorra maradnak munka nélkül az emberek, és az utolsó gondolata a lóvásárlás.
Kívánom, hogy megtaláld a számodra is megfelelő árat, a lónak pedig a megfelelő helyet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!