Nagyobb ugrások után bakol velem a lovam?
Figyelt kérdés
Ha nagyobbat, 1m felett ugrok vele, akkor kirúg, bakol utána. Kisebb ugrásoknál nem csinálja ezt. Tavaly vettük, akkor még csak kisebbeket ugrottam mikor próbáltam, sose csinálta ezt. Az előző tulajával sem, pedig sokat láttam dolgozni vele, az edzőmmel sem. Azonnal továbblovagolom, ahogy leérkezünk, de mégis csak velem csinálja.2020. szept. 17. 02:27
1/6 anonim válasza:
Nagyon belehuppansz a hátába/ fogod a fejét esetleg? Edződ mit mond? Videó nélkül nehéz bármit mondani itt
3/6 anonim válasza:
Látatlanba hátfájásra tippelek.
4/6 anonim válasza:
Ha az edződdel nem csinálja, akkor valamit te csinálsz rosszul, vagy beleesel a hátába vagy a száját bánthatod.
5/6 anonim válasza:
Alapjáraton azt mondanám, higy fájdalom, de ha csak veled csinálja akkor benned van a hiba.
Lehet belerántasz a szájába, belehuppansz a hátába, bizonytalan/határozatlan vagy, stb. Beszélj erről az edződdel, sajnos mi -így látatlanban- nem tudunk segíteni.
6/6 anonim válasza:
Szia,ha a "lovaglásoddal" nincs semmi baj és a ló is jó kondiban van, nincsenek fájdalmai egészséges stb.. Akkor lehet, hogy egyszerűen nem a szíve csücske az ugrás. Nekem egy ducibb alkatú lovam van eleinte ugyenezt csinálta, ha futószáron ugrattattam akkor is. Látszott rajta, hogy nincs hozzá sok kedve. Most se lesz belőle ugróbajnok de ha összerakok neki egy kisebb pályát vagy hasonló akkor szívesen végig megy rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!