A western lovasok miért farmerbe lovagolnak?
Nem westernbe lovagolok, csak hobbi szinten, de én is farmert hordok. Sajnos az a lovaglónadrág, ami derékban passzol, az jóval a bokám fölé ér :/
A lovas farmerjaim nem annyia feszülősek, kb egy számmal nagyobbak, mint amiket hordok, de engem még így se dörzsölt ki soha sehol. Sőt az is előfordul, hogy mackóban ülök fel a lóra. Minden csak megszokás kérdése.
Én nemes egyszerűséggel csak komfortosabban érzem magam farmerben, mint lovaglónadrágban.
A westernek a farmer a stílusa. Bármiben lehet lovagolni, de mindennek megvan a maga stílusa. Angol nyeregbe például eszem ágában nem lenne farmerben felszállni, ha meg akarnám adni a módját.
farmerba? Ajjjj Nem kellett volna kilépni az általános iskolából negyedik után... Vagy nem iskolából, hanem iskolábu?
Egyébként mikor kevés pénze volt az embernek, akkor olyan nadrágban lovagolt, amit utcai viseletre már kiselejtezett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!