Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Budapesten havi kb 50 ezret...

Budapesten havi kb 50 ezret lovaglásra szánva hogy tudnék fejlődni és hol?

Figyelt kérdés
Kislánykoromban lovagoltam aztán anyagi okok miatt abbamaradt. Most 27 évesen újrakezdeném, orvosként dolgozom tehát nem sok szabadidőm van és azt úgy döntöttem gyerekkori álmommal szeretném tölteni, vagyis lovazni fogok. Budapesten lakom, hétvégente egy napot érek rá hétköznap meg össze-vissza, van hogy reggel 8kor végzek reggel, utána szeretnék természetbe menni, kikapcsolódni. Végső cél rajtengedély vizsga lenne és saját ló, bértartással. Jelenleg a 11.kerületben lakom, hol tudnék lovagolni? Autóval 1 órát szívesen utazom érte, csak a havi 50 ezer keretbe férjen bele és tényleg oktassanak, velem foglalkozzanak.
2020. júl. 11. 15:05
 1/8 anonim válasza:
68%

Budakeszi lovarda pl

De ha nincs sajat lovad akkor nem nagyon fogsz talalni minosegi oktatast kiveve ha nagyon nagy szerencsed van. Bertartast meg orvosnak nem ajanlom, a lotartas egy eletforma, ahhoz rengeteg szabadido kell

2020. júl. 11. 15:31
 2/8 anonim ***** válasza:
Nehéz kifogni normális helyet nekem rengeteget rossz edzőm volt, ahol nem is érdekeltek, hogy mit csinálok csak teljen le a kemény 40 perces lovaglás..olyan iskolalovak voltak ha az edző kimondta hogy vágta, rögtön beugrott, pedig osztályba voltunk. Aztán ki gondolta volna a mostani lovardát a város legeldugottabb helyén találtam meg, de ezt is egy osztálytársam ajánlotta. Itt tényleg figyelnek rám és a lovak se csak robotok, hanem vam amikor egy hosszabb feladat után konkrétan lihegek, mert annyira elfáradok. Még mesélhetnék itt egy ideig, de inkább elmondom, hogy mire akartam kilyukadni. Véleményem szerint a jó lovardát nem a leg"nevesebbek" között fogod megtalálni, (kivéve, ha rengeteget fizetsz persze). Kérdezz meg ismerősöket, barátokat, rokonokat, bárkit aki lovagol hogy ajánljanak neked lovardát. Sajnos lovardát nem tudok neked ajánlani mert nem ott lakok, de esetleg menj el az adott lovardába és nézz meg egy edzést, már ha lehet ilyet. Ha megfelel a feltételeknek akkor kezdd el ott aztán meglátod milyen.
2020. júl. 11. 23:43
 3/8 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, már körbekérdeztem de csak sajátlovas ismerősök vannak, akiknek kiskoruk óta megvan..
2020. júl. 13. 11:44
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Ha nincs neked túl messze, sztem a XI-kerből viszonylag könnyen elérhető, Tárnokon a Németh lovardát érdemes megkeresni, hivatalos lovasiskola nincs, de van edző, aki a saját lovain oktat egyénileg (Timi), érdemes megkérdezni, van-e kapacitása, ennyi pénzből már simán tudnál ott fejlődni sztem. Ott rugalmas az időbeosztás is, lehet délelőtt is járni. A másik tárnoki lovardában (ők az Ördöglovasok) kb 12 éve jártam akkor ott is elég színvonalas volt az oktatás, nem automata lovakon. Arrafele van még pár lovarda, azokat nem ismerem.
2020. júl. 13. 14:37
 5/8 anonim ***** válasza:
Milyen szakágban akarsz majd versenyezni?
2020. júl. 19. 08:10
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha rajtengedély vizsga a cél akkor mindenképpen hivatalos lovardát keress és olyan edzőt aki szerepel regisztrálva a Magyar Lovas Szövetség oldalán. Milyen szakág érdekel? Úgy tudok csak tippet adni.
2020. júl. 19. 08:16
 7/8 A kérdező kommentje:
Díjugratás érdekel:)
2020. júl. 19. 11:12
 8/8 anonim ***** válasza:

Díjlovaglasnal lett volna tippem így csak linkelni tudok es a tapasztaltak jelezni hogy melyik jó.

[link]

2020. júl. 19. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!