Szentségtörés lenne egyszerre két lovardába járni?
Figyelt kérdés
Ha minden jól megy, idén nyáron újrakezdem a lovaglást. 2017 őszén kezdtem, heti 1x jártam futószárra. 2018 augusztusában heti 2x jártam és éreztem, hogy könnyebben, ügyesebben megy. 2019-ben kevesebbet jártam megfázások, lábkörömlevétel miatt. Ezután egy komoly műtétem volt nyáron és reményeim szerint augusztusban folytathatom a lovaglást. A lovardában, ahová jártam egy futószáras óra 20 percig tartott. Eléggé tele voltak/vannak a helyek, szóval kicsi az esély arra, hogy találjak mégegy helyet. Ezért kiválasztottam egy másik lovardát, ahol szintén dolgozik az egyik itteni edző.
Ti mit gondoltok erről, szerintetek milyen döntés lenne ez?
2020. máj. 20. 21:42
11/12 anonim válasza:
Minél több helyen hallgatód meg minél több edző véleményét, annál jobban fejlődsz. Csak ajánlom, hogy ne heti egyszer menj, mert úgy nagyon nehéz fejlődni. Héti 2 3 a minimum.
12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2020. máj. 29. 21:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!