Szülinapra milyen fajta lovat ajánlotok?
Hintalovat.
Milyen választ vársz erre? Azt sem tudjuk mennyi idős a "lovas", mennyi tapasztalata van lovaglás vagy egyáltalán a lovak terén. Nem mindegy hol tartaná, lenne-e pénz állatorvosra stb.
Hafiból is van több féle. Én is hafin tanultam.
De 2 haflingi is földbe döngölt már. És akárki ült rájuk mindenkit levagdostak egy idő után.
Ne ajánljunk semmit úgy hogy nem tudjuk a körülményeket na meg hogy mire kell a ló.
Ugratni pl. nem egy haflingit kéne venni illetve díjlovaglásra se nagyon alkalmasak. Ha magas a kérdező akkor szintén nem jó neki egy hafi.
Kérdezőnek unikornist ajánlok szülinapra, lehetőleg héliumosat😁
Hafi kérdésben azt nyilatkoznám, hogy jelenleg egy osztrák sport haflingit lovagolok. Finom vonalai vannak, akciós a mozgása és jól is ugrik. Nagyon szorgalmas kis lovacska. Persze lovagoltam hordó forma lusta makacs haflingit is, ég és föld a kettő, ráadásul mindkettő telipapíros tisztavérű.
Jó kis loporkolt egy kis nokedlivel!!
Ahogy belegondolok, meg mindig érzem nagyanyám istenien elkészíttett loporijet, sok borssal fűszerezve!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!