Egy kövér lány is lovagolhat?
tegnap 22:38.-nak
Ilyen az amikor egy buta okoskodik.
Mégis hány kilós lovakon lovagoltak a páncélos katonák? Soványabb lovakon, és a ló simán elbírja a súlyt.
Nem egy 70-80-90 kilós leányzó súlya alatt fognak összeroppani.
Ember a lovak ennél nehezebb súlyt cipelnek, húznak. Igavonó állatnak is használták, és nem hobbbinak.
Vannak lovak, akik súlyhatárosak, rá valószínűleg nem ültetnek rá egy teltebb lányt. Nekem is vannak ismerőseim, akik teltebbek és mégis nagyon jó lovasok!
Egyébként fogyásra is nagyon jó. :) ha nem csak magát az órát nézzük, a csutakolás is kemény tud lenni, főleg, ha a paci nem szereti😂
Meg ha a ló a patakaparásnál rád támaszkodik.. fhuu
Meg a nyergelés..
És a lovaglás sok-sok izmot megmozgat, és egy kemény sport. Ezért imádom amikor mondják, hogy csak ülsz a lovon..
De érdemes lovagolnia mindenkinek. Nagyon felemelő érzés, én imádom :)
11. Igavonó állat a ló de régen sem sportlovakat dolgoztattak ilyen nehéz munkával hanem sodrottakat vagy hidegvérűeket
A kérdezőnek
Az is számít hány kiló vagy és a ló is mert egy sodrott vagy hidegvérű kényelmesen elcipel a hátán addig egy kisebb melegvérűnek lehet hogy már teher leszel de ez elsősorban a te súlyod számít
Egy jól abrakolt, izmos és sokat mozgatott lónak nem fog egészség károsodást okozni 100kgos súly sem.
Az én Lipicai x Arab, és Lipicai x Nóniusz lovaimnak még nem okoz problémát, igaz ők más kategória mert munka lovak.
Viszont te is kapsz majd feladatokat, hogy kordában tud tartani a tested :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!