Sötétpej csikónak keresek nevet, ti milyen nevet adnátok?
A lovam néhány hónapja, 28 éves korában elpusztult. Nagyon megviselt az elvesztése, mert ő volt az első lovam és 20 évig volt a társam jóban és rosszban.
A férjem a múlt héten meglepett egy sötétpej csikóval. Még nincs neve, szóval úgy adódott, hogy én nevezhetem el. Nagyon sötét, szinte fekete szőre van, a homlokán szabályos csillaggal. Mén.
A férjem szerint illene rá a Csoda.
Vagy mivel a második lovunk lesz, esetleg lehetne Dejavu.
Én egyelőre tanácstalan vagyok, ti milyen nevet adnátok neki?
Ha angol név is szóba jöhet akkor angolul rákeresve (pl. horse name generator) rengeteg jót lehet találni :)
Egyébként a Déjá vu nekem személy szerint nagyon tetszik, viszont szerintem becézni fogjátok előbb-utóbb :D
1-es után szabadon: Lápi fény.
A Dejavu nem rossz, de csúrékám sose legyen önmaga, csak a másik emléke..? Bezzeg az XY..!
Oscar? Bendegúz? Benedek? Márton?
Na, jó, elküldöm, mert nem fog csihadni az agyam :D
Már régóta foglalkozom hobbi szinten főképp versenylovak és egyéb lovak névadásával. Már sokaknak bejöttek az ötleteim, meglátjuk neked tetszenek-e.
Eddig felhasználatlan versenylónevek: Special Enough (Elég Különleges), Far From You (Távol Tőled), Another Day (Másik nap)
De most amik így eszembe jutottak még: Tinterotto, Thelofyan, Justfor, Norden, Sirokkó, Nikolaj, Kíber, Alex, Marco, Nick, Szimfon, Balder, Whippet, Luke, Matthys, Renden, Olinper
Bocsi hogy mind angol, de tökre rá vagyok már állva. :D
Nem értek a lovakhoz de szerintem a Lucifer nem lenne rossz mivel fényhozót jelent.
Esetleg Ónix, Obszidián fekete színű ásványok.
Éjfél, Árnyék, Oreo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!