Hogyan tudnám vele "megszerettetni" a lovakat?
Figyelt kérdés
Az anyukám nagyon fél a lovaktól kiskorában olyan 9-10 évesen neki kellet kivazetniea lovakat az udvarra.
És nagyon nem szereti a lovakat. Én viszont járok lovagolni és mikor ő is eljött megnézni engem és mondtam neki hogy sim ogassa meg de két méter távolságot tartott tőle.Én pedig annyira szeretném hogy ne féljen a lovaktól.
Légyszi adjatok tippeket! Köszi=)
2010. júl. 23. 21:57
1/5 anonim válasza:
lehet van oka hogy fél tőlük. vagy egyszerűen csak mer nagyok. megszerettetni nem tudod vele a lovakat, de szerintem támogat abban hogy lovagolsz. ezzel elégedj meg. te se lennél oda érte ha félnék a kutyáktól és megkérnének hogy egy ismeretlen nagy kutyát simogass meg.
2/5 anonim válasza:
Ha ő maga nem akarja, akkor nem fog közelebb menni hozzájuk, kényszeríteni meg ugye nem tudod. Maximum azt lehet, hogy fokozatosan veszed rá, hogy menjen közelebb, de alapvetően nem értem, mért akarod a saját szereted ráerőltetni? Ez meglehetően önző dolog...
3/5 A kérdező kommentje:
igazatok van! csak azért akarom, hogy ne utálja őket, meg hogy ne féltsen mert megbízható állatok
2010. júl. 23. 22:51
4/5 anonim válasza:
nem biztos hogy útálja őket. miből gondolod?
5/5 A kérdező kommentje:
Mert mondta hogy ne rajong a lovakért de azóta beszéltem vele és már kezdi megkedvelni őket köszi a válaszokat=))
2010. aug. 7. 19:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!