Kapcsolat építés? Bizalom?
Szeretnék a lovammal bizalmasabb kapcsolatot kiépíteni, illetve a tiszteletét kivívni.
Heti 4x van edzés de hétvégén van időm és arra gondoltam hogy földről foglalkoznék vele hogy kicsit mélyüljön a kapcsolatunk.
Illetve olyan gondjaim akadnak hogy kiront az ajtón mikor vezetném ki engem meg kis híján felken az ajtóra. Ezzel mit lehetne csinálni?
Az ajtós dolog is a tiszteletlenségéből akad. Persze ezt is megfelelően le kell reagálni (hisz veszélyes is), de a kapcsolatépítés/tisztelet kivívás, akit írtál sokat segíthet a problémán.
Az ilyen dolgok alapjait jó lenne egy kurzuson megtanulnod. Ez sem csak játék, itt is könnyen elronthatod a lovadat. Annak is jelentősége van hogy egy vagy két lépéssel arrébb állsz.
Kurzus a környéken nincs, amikről meg tudok az messze van és csak sajátlóval. A lovat meg nem vihetem el sehova.
Tehát olyan praktikákat szeretnék mint a Monty Robertses dolgok, viszont azokat se ismerem pontosan. Valaki leírná mi mire jó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!