Lehet lovat lízingelni Magyarországon?
Figyelt kérdés
Angliában nagy divat ló vásárlás előtt lízingelni és még nem láttam itthon ilyet, viszont külföldön élek és nyaranta szeretném ha lenne itthon (Magyarországon) abban a 3 hónapban ló a háznál. Hely bőven van istálló, (két box, felszerelő hely és felszerelésnek hely) nagy legelő van, sok tereplovaglásra van lehetőség és van salakos és homokos pálya. Lovagolni tudok és a ló tartást is ismerem. Ha valamit nem tudnék, van szakember ismerősöm aki mindenben tud segíten. Lovat egyedül én lovagolnám. Sok szeretettet és törődést. Ha valaki tudd ilyesmit vagy lenne lóvá akkor a válaszát előre is köszönöm. (Lízing szerződést tudok írni)2020. jan. 9. 22:18
1/3 anonim válasza:
Ex oktatóm volt ideiglenes örökbefogadó. Meg lovardákban hallottam már a feles tartásról is, hogy valaki bérli a lovat a gazdájától, talán ez áll a legközelebb ahhoz, amit te keresel. Sajnos nem tudom, hogy magánháznál tartana-e valaki lovat ideiglenesen, de szerintem nem elképzelhetetlen.
2/3 anonim válasza:
Áhh nem menne bele ebbe senki, vaaaaagy ha váltjátok egymást. Pl valaki ki megy külföldre 2-3 hónapra, akkor rádbízná a lovát. Viszont ezt nagyon le kell papírozni, mert mi van, ha a lóval történik valami, amíg nálad van? Egy kólika, egy baleset, egy lábhúzódás.... persze ez a gazdájánál is előfordulhat, de ha az én lovam alattam sérül, azt jobban kezelem, mintha más felügyelete alatt történne.
Szóval ez így baromira rizikós, de lehet én gondolom túl.
3/3 anonim válasza:
szerintem lenne ilyenre igény... én is lízingelnék lovat, bizonyos szempontok alapján szerződés ügyvéd jelenlétével... nem ez a mismásolás ami ezen a területen uralkodik....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!