Tapasztalatok az angol telivérrel?
Egy hobbi angol telivér ugyan olyan mint bármelyik másik hobbi ló.
Sokan gyerekek alá is szívesen adják mert ha nem versenyeztek akkor nyugodtak. De akár egy versenypályáról lehozott lovacska is lehet egy teljesen nyugodt bomba biztos lovacska.
Nekem egy 13 éves angol telivérem van, volt galoppon de én úgy vettem hogy iskolaló volt, szelíd nagyon kedves és okos is, álltalába heti 4-5ször lovagolom de ha 2-3 napig nem megy eléggé tele van de mielőtt felülök futószáron lemozgatom ha olyan
Ugrani szeret, nagyot tud de olyan hülye stílussal hogy kirúg és utána még bakol is
Utolsó vagyok csak nem fejeztem be az írást, véletlen küldtem el
Terepre nem lehet vele menni mert szinte megőrül csak úgy, végig normálisan megy és egyszercsak ideges lesz, bakol, vágtázik, forog
Pályán viszont nagyon jól viselkedik, szépen dolgozik
Annyi a fajta hátránya hogy kisebb a téli szőre mint a többi lónak és a patái kényesek
A sok hülyesége mellett attólmég nagyon szeretem ezt a lovat, nagyon tanulékony kedves kis jóindulatú ló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!