Legyes szürke lovamhoz milyen színű nyeregalátét?
Figyelt kérdés
Van véleményem róla, de kíváncsi vagyoo a kívülállókéra is. A másik meg, hogy szinte alig találok rá jó alakút, nem nagyon magas a marja, díjugratásra kéne, nem egy hiperszuper, csak hogy tudjam cserélgetni az alátéteket, ne kelljen nedvesen a lóra rakni, ha előző nap nagyon leizzadt. Kancáról van szó, de nem vagyok rózsaszínhívő.2019. okt. 23. 11:11
1/13 anonim válasza:
Narancs színű sötétzöld szegéllyel.
2/13 anonim válasza:
Fekete, sárga vagy fehér miért nem jó?
3/13 A kérdező kommentje:
Nem mondtam hogy nem jó, nekem eddig egy feketém és egy szürkém van. Csak kíváncsi vagyok, várok még válaszokat :)
2019. okt. 23. 12:16
4/13 A kérdező kommentje:
Illetve volt, a feketém torpára ment
2019. okt. 23. 12:17
5/13 A kérdező kommentje:
Tropára*
2019. okt. 23. 12:17
6/13 anonim válasza:
Szürkének kb bármi jó, sötétzöld, bordó, sötétkék, türkiz, fehér, fekete, piros, sötétszürke. Én legalábbis ilyeneket vennék. Olyat válassz, aminek emelt marszabása van. Pl ilyet [link]
8/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :)
2019. okt. 23. 21:30
9/13 anonim válasza:
Hogy érted azt hogy nem találsz rá jó alakút? :)
10/13 A kérdező kommentje:
Úgy, hogy vagy túl lapos a marja, vagy túlságosan megemelt, vagy drága.
2019. okt. 25. 17:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!