Miért szidják sokan az avasi dante lovardát?
Figyelt kérdés
Tudom hogy régebben tényleg rossz volt mert volt ott egy rossz oktató aki verte a lovakat, nem jól oktatott stb.. De mostmár egész jók, a lovak nem soványak, tiszta az istálló, jó állapotú a felszerelés..2019. okt. 13. 17:35
1/4 anonim válasza:
Mert hiába ment el az a beképzelt hólyag ugyan úgy meg maradt a képzetlen új oktatók és az oktatásra alkalmatlan lovak. .
2/4 A kérdező kommentje:
Szerintem a lovak jók, csak nem feltétlen kisgyereknek vagy "tanulatlan" lovasnak való mindegyik. Az oktatókról annyit hogy nemrég jött egy személyes barátom oktatni, neki van sendes végzettsége, én hozzá járok és ő jó.. Persze ez ízlés/megszokás kérdése
2019. okt. 14. 18:44
4/4 anonim válasza:
A körbe körbe lovacskázás az nem lovaglás. Az pedig nem oktató aki az oktatás felén nem figyeli, ott hagyja a lovasokat valamint ha ott is van nem mond semmit csak ki neveti a lovasokat..
Nem ismerik a patanyom figurákat se a lovak se a lovasok se egyéb feladatokat mint pl belső állítás vagy combravaló.. Ezek alapok amit ott nem tanítanak mivel ott csak fel ülsz és mész körbe addig míg nem szédülsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!