Ez a lista reális? Ha nem, akkor írnátok szeirntete reális listát?
Figyelt kérdés
Vlahol olvastam, hogy a top7 lófajta díjlovaglásban:
1. Westphalian
2. Holsteiner
3. Shagya Arabian
4. Andalusian
5. Paso Fino
6. Lusitano
7. Hanoverian
Díjugratásban pedig a top11:
1. Hanoverian
2. Dutch Warmblood or KWPN Warmblood
3. Holsteiner
4. Belgian Warmblood
5. Oldenburg horse
6. Selle Francais
7. Westphalian
8. Irish Draught
9. Lusitano
10.Shagya Arabian
11. Hispano-Arabe Horse
2019. szept. 3. 06:29
1/3 anonim válasza:
Díjlovaglásban a spanyol fajtákat nem szeretik annyira, mert sok benne a kacska járású, ami ugye magasabb kategóriában sok pontot jelent. Ha persze valaki a zenés kűröket célozza meg, meg a spanyol fajtáknak hirdetett számaokat, akkor oda jók. Mondjuk, a paso fino a maga apró ügetésvel nem tudom, mennyire lenne jó.. Arabból is csak néhány alkalmas a magasabb kategóriákban, mert a többség nem szereti emelni a lábait. Viszont az oldenburgit hiányolom. Francia hátasban is vannak szép mozgásúak.
2/3 anonim válasza:
Én az első listából 4 fajtát, a másodikból pedig még párat kapasból ki is húznék, nem hogy benne legyen az elsők között. Innentől kezdve szerintem az egész lista nem jó.
De ez a saját meglátásom, szivesen fogadom a tanultabb emberek gondolatait.
3/3 anonim válasza:
Valahogy nekem a Shagya arab nem illik erre a listára...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!