Sánta a lovam? Mit csináljak ha igen?
Figyelt kérdés
2 hete elkezdte húzni a fejét munka közbe (ugetésnél kezdi), mintha sánta lenne viszont egyik lábán sem észre vehető hogy valami baj lenne (edző szerint is)2019. aug. 27. 10:56
1/3 anonim válasza:
Egyenes vonalon, körön kemény és puha talajon lovas nélkül megmozgatni, ha ott is biccent, baj van, csak nem látjátok. Ha nem, akkor az bizony a te kezed lesz, nem az ő feje.. Patanyír tiszta, nem rohadt? Kavics esetleg megnyomta?
2/3 A kérdező kommentje:
Terep körülmények egészen jók bár én nem sokat járok vele ki. Többnyire bent a homokos pályán dolgozok vele. Nem csak az én kezem alatt biccenti a fejét. Holnap megnezzuk hogy mozog lovas nélkül. Nyír nincs elrohadva viszont a pata pucolasra fokozottan oda fogok figyelni. (eddig is tisztítottam neki rendszeresen de megprobalom minél alaposabban)
2019. aug. 27. 13:32
3/3 anonim válasza:
Mondjuk dokival is meg kéne nézetni. Nem biztos, hogy láb, lehet hát probléma is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!