Budapest környékén tömegközlekedéssel megközelíthető, ár-érték arányban jó lovarda?
Évek óta lovagolok, bár az utóbbi egy évet sajnos ki kellett hagynom, csupán pár alkalommal volt lehetőségem lóra ülni, viszont most megint alkalmam nyílna rá.
A következő szeptembertől viszont Budapesten fogok egyetemre járni, kollégista leszek és csak kéthetente járok majd haza, így a régi lovardám nem igazán jön többé szóba, talán csak nyaranta.
Egy olyan lovardát keresek ahol nem horror árak vannak, kedves a közösség és esetleg lenne lehetőség tereplovaglásra is. Előny lenne még, ha nem futószalagszerűen jönnének a lovasok, mert én ahhoz vagyok szokva, hogy lovaglás előtt és után mi foglalkozunk a lóval és mi látjuk el, úgy gondolom, hogy ez így helyes.
Ami még hatalmas előny lenne nekem, ha lenne a közelben valamilyen tömegközlekedés.
Nagyon köszönök minden segítő szándékú választ.
Cseresznyevirág lovarda! Sok a lovas, de nem futószalagszerűen bánnak velük, és nem a pénzre megy a dolog. Van tereplovaglás is. Az Örstől 5 percre van a lovarda. A lovak jó kondiban vannak, jó a kedvük, és nyugodtak.
Családias a hangulat, óra után nem küldenek haza, hanem ott maradhatsz segíteni, lovat ápolni, etetni, itatni, szerelni, bármit!
Mindenki kedves és segítőkész! Ha kéne oktatót ajánlani, akkor a lányokat ajánlanám, de semmiképp Zsoltit! Mint ember nincs vele gond, de az órái nem túl színesek, és nem is figyel úgy a lovasokra.
Minden jót Neked!! :)
Cseresznyevirág tipikus tömeglovarda, futószalagon érkező, távozó lovasokkal, nagy létszámú osztállyal, egyéni edzés horror áron olyan lovakon, amik díjlovas alapokat se tudnak.
Újpalotán, tömegközelekedéssel is jól megközelíthető helyen a Palotai Sport és Versenyistállóban ugyanilyen árakon ugróedzéseket tudsz venni militaryban aktívan versenyző oktatóktól, képzett, nem széthajtott lovakkal. Osztály 2-3 fő maximum. Tereplovglásra is van lehetőség.
Ezen felül javaslom nézz körbe a 17. kerület lovasiskolái között, a Mersze-mocsár mellett elég sok van, gyönyörű tereplehetőségekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!