Mit gravíroztassak rá a bilétára? Többi lent
Sziasztok 3 nap mulva lesz egy kutyám holnap megyek bilétát gravíroztatni mit írassak rá
Elösször azt gondoltam hogy ilyen kis címtartó bilétát vennék de sokan azt hinnék hogy vmi dísz
Ara jutottam hogy gravíroztatok tehát az lenne a kérdésem hogy mit irassak rá a bilétára
Köszönöm a válaszokat😀😀😀
Telefonszám és cím legyen mindenképp rajta.
Találtam már szilveszter éjszaka kutyát, megörültem, hogy bilèta van rajta és hazatudom juttatni. Hát közelebb érve kiderült, hogy az IQ huszár gazdája csak a kutya nevét graviroztatta rá.
A címnél a város mindenképp legyen rajta, ha szomszéd településre koborol, akkor is egyértelmű legyen.
Sok sikert a kutya tartashoz!
A nevét nem kellene rágravíroztatni, így ha el akarják lopni, mondják a nevét, és senkinek nem gyanús, azt hiszik, az övé. Merthogy elvileg a nevére hallgat.
Csak a telefonszámodat gravíroztasd rá, a cím sem kell. Ma már mindenki zsebében ott a telefon, nem kell tudniuk, hol laksz... Nem mindenkit vezérel a legjobb szándék sajnos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!