Panzi hipoallergén táp vélemények?
Sziasztok!
Elég sokfajta tápot kirpóbáltunk már, amit eddig használtunk azt megszüntették (az jó volt).
Most ráakadtam erre a bárányos hipoallergén tápra a Panzitól és erről érdekelne a véleményetek.
Mindenfélét próbáltunk már az állatorvos ajánlására, egyik sem vált be.
Akkor próbáljuk értelmezve elolvasni az összetevőket+
"Összetétel: Hús- és állati származékok (bárány min 26%, halhúsliszt min 5%), kukorica, búza, állati zsír, korpa, rizs, sárgarépa, digest , alma, omega-3, omega-6, kondroitin glukozamin, yucca schidigera kivonat."
Hús- és állati származékok (bárány min 26%, halhúsliszt min 5%) - tehát ők azt garantálják, hogy a cuccban 26% bari van és 5% halhúsliszt - azt nem, hogy más állatból nem kerül bele.
Allergiásnak tuti nem venném (egyébként se, nem szimpi benne a sok kukorica, búza, rizs).
Hallottam róla, hogy a Panzi nem a legjobb, viszont a legdrágább tápoktól véresre rágta magát.
Már vettem neki halasat, struccosat, vegánt, mindenfélét.
A Solognac bevált, de azt megszüntették, már nem lehet kapni. Az volt az egyetlen, amitől nem volt baja.
Végigjártam az állatkereskedéseket, de egyik táp szarabb mint a másik az összetételük alapján. :-/
Próbáltuk a Brit Care-t is. :(
Nálunk biztos nem pollen, mert télen is előjön vagy kirágja magát vagy gennyesre vakarja a fülét. Van, amikor 1 évig semmi baj, utána évente 2x-3x is visszatér. A laborvizsgálatnál az jött ki, hogy gombás a füle, akkor ez kezelve lett, elmúlt. Aztán visszajött a gyulladás.
Már én is kezdtem gyanakodni hogy nem a kaja az oka, de évszaktól függetlenül jelentkezik néha.
Sajna akkor ötletem nincsen :/
Remelem kiderül mi okozza minél hamarabb .
Jobbulást neki !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!