Mit tegyek hogyha a kutyám evés közben motor rám? Már akkor is ha a közelébe megyek. Mit javasoltok, hogyan szoktassam le róla?
Add neki úgy a kaját hogy fegyelmezd közben mondd neki ül -ül!
Üljön le szépen csak akkor kapja meg. Ezzel látja te vagy a főnök és te adod a kaját.
Utána én leteszem a kajáját néha megsimogatom még a hátát és ott hagyom. Nem szoktam a közelében lenni míg megeszi, mert sokáig szokta rágcsálni főleg a csontot.
Szerintem amúgy ezt kinövik a kutyák idővel megtanulják, hogy nem kell mi nekünk a kajájuk.
Mennyi idős a kutya ?
Ha kölyök akkor pár alkalom és megoldható a probléma . Oda nyúlsz és morog akkor fogd meg a maránál finoman de határozottan nyomd le a földre két vállra . Ha már nem morog dicsérd . Ezt mindig megcsinálhatod vele ha tudatni akarod ki a főnök . Nem drasztikus de be vállt módszer . "Be dominálod " tudni fogja ki a főnök . Ha most nem lépsz a fejedre nő a karod meg leszedi .
Most olvasom hogy 9 hetes
Akkor még jobb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!