17 éves két kutya? Rábeszélni a szülőket?
Attól még, hogy a meglevő nem ugat, az újal még lehet ilyen probléma sajnos. Anyagilag is okozhat gondot, csak lehet, hogy ezt a szülők nem akarják a gyerekük orrára kötni.
Ha nem akarnak második kutyát, akkor nem lesz sajnos. Egyébként sem mindig egyszerű történet, ha mondjuk nem jön ki a meglévővel.
Meg nem tiszta nekem, hogy a kutya-e a 17 éves, de ha igen, akkor lehet, hogy nem szeretnének ilyen idős állatot, mert hamarosan temetni kéne valószínűleg.
Ha le van fárasztva, akkor nem fog ugatni éjjel-nappal. Egyébként gondolom te vagy 17 éves. 17 évesen nem a legjobb ötlet egy kutya, mert már nemsokára elmész, kevesebb időd lesz, stb. Szerintem leginkább a korod miatt nem akarják, mert úgy gondolják, hogy majd rájuk marad a kutya ha el akarsz majd költözni, vagy tovább tanulni.
A lényeg az, hogy a "kutya ugat" kifogás nem jó. Ha le van fárasztva, nem fog neked egész nap ugatni.
Nekem 3 kutyám van. 17 éves vagyok
Saját kerestemből láttom el őket minőségi tápot esznek, oltasaikat, ivartlanitasukat én álltam illetve állom
A szüleim beleegyeeztek mert saját magam látom el őket nekik egy forintot nem kell beleadniuk jó persze néha vesznek nekik valami játékot vagy valamit mert szeretik őket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!