Lehet baja a kutyának a tengerimalac táptól?
Figyelt kérdés
A kutyám megette a szomszéd malacka kajáját és eszembe jutott, hogy nem-e lehet vmi baja az ilyen kis magoktól meg granulátumoktól, pelyhektől. 17kilós kutya, nagyjából két kisebb maréknyit evett meg:S2019. júl. 21. 09:13
1/10 anonim válasza:
Most rákerestem mit tartalmaznak a malactápok, én nem hiszem, hogy ártana neki egyetlen alkalom. Magvak, rost... semmi furcsaság.
2/10 anonim válasza:
Lehet tájékozatlan vagyok, de nem hinném, hogy kis mennyiségben veszélyes lenne számára, ha nem volt penészes vagy avas, akkor pláne. Azért figyelj oda rá, ha esetleg szorulást okozna neki...
3/10 anonim válasza:
Bár a kutya ősei ragadozók, a növényi táplálékot azok is igénylik.
.
Mellesleg: hogyan jutott kutyád a szomszédod tengerimalacának kajájához?
4/10 A kérdező kommentje:
Átment a kerítésen, a malac ketrecestül az udvaron volt, kinyitotta. De a malacot nem bántotta. Szerintetek vmi hiánya lehet? Múltkor a garázs ajtón rágta át magát, aztán megette a kocsigumi egy részét. Egyszer meg beengedtük és a konyhabútor alját úgy kirágta, hogy alá kellett támasztani, mert eldől. Pedig kap ennit.
2019. júl. 21. 09:58
5/10 anonim válasza:
A kutyának nem lesz baja, a tengerimalacnak ez a kaja viszont rettenetes! A magoktól meghízik, és amúgy is növény evő állat, tehát a természetben soha nem eszik magokat. A granulátum remélem nem a színes Sz*rokat jelenti. A pelyhek megint katasztrófák. És a leírásból sajnos arra következtetek, hogy a malacka egyedül él. Társas lények, és egyedül előbb-vagy utóbb depressziósak lesznek. Kérlek beszélj a szomszéddal, a helyes tartásukról.
6/10 A kérdező kommentje:
Húha, 5-ös, ez sokkolt, így hirtelen.
De mégis hogy mondjam meg, hogy egy anonim internetes oldalon ezt mondták?
2019. júl. 21. 13:29
7/10 anonim válasza:
Szomszédod keressen rá a neten a tengerimalac helyes tartására.
8/10 anonim válasza:
Ne ezt mond, hanem csak simán mond el nekik, persze kedvesen. Ha kérdezik, akkor mond azt, hogy az internetről, egy tengerimalac tenyésztőtől. Mert így is történt. ☺️
9/10 A kérdező kommentje:
Oh, értem, hát már 6 éve itt megvan nekik ez a malac.
2019. júl. 21. 14:17
10/10 anonim válasza:
Kérdező, amiket írtál nem hiány! Mármint nem táplálékra. A kutyád valószínűleg szorong, ideges!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!