Állatkinzokat hol lehet feljelenteni?
Van itt egy no es a ferje a ferj szerint ugy kell kutyat nevelni hogy ha valami rosszat csinal akkor szarra veri.
Ez most is megtortent 10 p e . Szegeny kutya itt visitott . Mert allitolag megharapta a feleseget.
De ez az ember egy idegbeteg barom . Ha a kutya nem ugy setal ahogy neki jo akkor megveri.
De o allitja hogy 15 ev kutyanevelesei tapasztalata van.
Rendorseg?
Vagy van erre valami kulon szakosodott allatvedelmi szervezet?
Saját tapasztalat:
Láncon tartott kutya, napi szinten elverve. Én bejelentettem a jegyzőnek, aztán a hatósági állatorvos közölte, hogy semmi baja a kutyának, mert nem sovány. A gazda elmondása szerint mindig el van engedve (sosem volt).
Ügy lezárva. Volt 4 tanúm, aki azt állította amit én, mégsem történt semmi.
Amíg nem veri fejbe baltával, akasztja fel vagy nem veri véresre, addig senkit nem érdekel, mert jól néz ki a kutya. Enni kap, vize van, a többit meg ki nem xarja le.
Én nem tudtam videózni, de ha esetleg meg tudod tenni, akkor azt érdemes megmutatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!