Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutyámnak milyen fogkrémet...

Kutyámnak milyen fogkrémet vegyek?

Figyelt kérdés
A kutyumnak elég lepedékesek a fogai,és mivel kutyafogkefét már láttam a kisállatkerben(olyan mint a normál fogkefe,csak hosszabb),ezért gondolom nem is akkora hülyeség hogy meg akarom mosni a fogát.Szóval létezik fogkrém is direkt kutyáknak,vagy az enyém is jó?Vagy inkább gyerekfogkrémet kéne használni?És segíthetnétek abban is hogy hogyan kezdjek hozzá.Nem hiszem hogy hallgat arra hogy "mondd hogy ááá" :)
2010. júl. 11. 10:16
 1/6 anonim ***** válasza:

Kolbászost! :)

Páromé imádja!

De a fogdörzsölésért a kefével utánna mindíg büntet..

2010. júl. 11. 10:22
 2/6 anonim ***** válasza:
Kutyas boltban lehet kapni direkt kutyaknak fogkefet es fogkremet is.
2010. júl. 11. 10:23
 3/6 A kérdező kommentje:

köszi,majd szétnézek,bár eddig még nem találkoztam vele:)

és szerintetek hogyan tartsam nyugton,mert az egy helyben ülés elég nehezére esik,főleg ha a szájában nyúlkálok:S azért nem akarom ledugni a torkán a fogkefét:)

2010. júl. 11. 10:28
 4/6 anonim ***** válasza:
Állatboltban, amikor megveszed, kérdezd az eladót, hogy hogyan használd. Egyébként az én kutyám is mindig ugrál, alig lehet lefogni, de például alvás után mindig nyugodtabb. Szóval szerintem azután próbáld rögtön, hogy felébred.
2010. júl. 11. 13:26
 5/6 anonim ***** válasza:

Az a lepedék, amit a fogain látsz, nem fog lejönni egy fogkefével.

Száraztáp etetése, szottyos, konzerves kaják kerülése. Heti 1-2 szelet száraz kenyér vagy egy jó nagy, főtt disznócsont - ez a kutya fogkefe, a rágcsálás még le is köti, illetve a kemény széklet segít a bűzmirigy ürítésében.

Ha nagyon durva, le lehet szedetni állatorvossal.

Én nem értek egyet a kutya fogmosással, de a te dolgod, hogy te mit csinálsz. Külön kutyának való fogkrémet vegyél, a humánban valószínű, hogy olyan anyagok is vannak, amikre a kutya érzékenyen reagálhat.

2010. júl. 11. 15:19
 6/6 anonim ***** válasza:

gyerek fogkrémet vagy pedig állatboltba kutya fogkrémet!de ha elkezded egyszer utána mindennap kell mert akkor ha nem így csinálod többet ártasz mint hasznot

én ezért nem kezdtem el

2010. júl. 11. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!