Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » SOS. Mi baja a kutyámnak?

SOS. Mi baja a kutyámnak?

Figyelt kérdés

Ma délután a folyosó televolt folyékony kakival.Mintha egy kicsit piros is lett volna.

Nem nagyon törődtem vele úgy voltam ha még megy a hasa elviszem dokihoz.Most ment a hasa kb fél órája.Megint mintha egy kicsi piros lett volna benne,de lehet csak játék darabka mert leszokta rágni és lenyelni(erre mindig figyelek,hogy ne egye meg)

Aztán hazafelé a kocsiba kétszer hányt habosat.Mondjuk hányni szokott utazás során.

A jutifalikat is kihányta meg habos váladékot is.

Mi baja lehet?

Mielőtt valaki beszólna holnap reggek felülök vele az első buszra és elviszem dokihoz.De jelenleg már nem rendel és nem veszi fel a telefont sem :/

Aggódom érte,de étvágya van jó a kedve is olyan mint mindig.Játszik,fut jól érzi magát.

Teljesen normálisan viselkedik.

Két napja folyamatosan pukizik elég büdösöket és ezzel pénteken akartam elvinni dokihoz, lehet ehhez köze a hányásnak,hasmenésnek?

Egyébként egy éves a kutyus.

2019. júl. 17. 20:54
 1/7 anonim ***** válasza:

Az oltásai megvannak? Volt lehetősége arra, hogy az utcán egyen valamit?

Inkább ki kellene hívni egy állatorvost, mert a buszozást nem biztos, hogy bírni fogja hányás nélkül.

2019. júl. 17. 21:02
 2/7 anonim ***** válasza:
Vidd el állatorvoshoz, senki nem fogja itt távgyógyítani.
2019. júl. 17. 21:14
 3/7 A kérdező kommentje:

Nem utcán nem ehetett össze semmit.Viszont délelőtt kint volt az udvaron,de van több kutyám is és nekik semmi bajuk nincsen.

Tegnap este kapott egy junior pedigreet lehet attól van baja?Azért kapta mert tesóm vette az örökbefogadott kutyájának,hogy át tudja váltani megfelelő kajára és adtam neki belőle a tápjához ízesítésképp.

Lehet csirke is volt benne pesig marhás volt rá írva.Csirke allergiája van.

Az oltásai mind megvannak neki.

De van étvágya,kedve,játszik nem tünik betegnek.

2019. júl. 17. 21:19
 4/7 A kérdező kommentje:

Nincs ügyeletes a megyében.

Csak reggel tudon leghamarább dokihoz vinni.

Éjjel figyelni fogom és ha bármi szoktalant csinál eljutattom egy klinikára Pestre.

2019. júl. 17. 21:33
 5/7 anonim ***** válasza:

A Pedigree egy hulladék f s, ne add a kutyádnak. Tele van színezékkel, ettől is lehetett piros, amit láttál.

De persze rosszabb esetben vér is lehetett, mindenképpen menj dokihoz.

2019. júl. 18. 07:12
 6/7 A kérdező kommentje:

Nem fogok neki adni.Csak egy megmaradt és azért kapta.

Egyébként fit activet eszik.

Mindenképp doki lesz belőle.Nem mentem busszal apa elvisz délután.

2019. júl. 18. 08:21
 7/7 anonim ***** válasza:
Hogy van a kutya? Azóta volt hasmenése vagy hányása?
2019. júl. 18. 08:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!