10 hónapos stafi keverék kutyám nagyon allergiás a csirkére bármilyen formában ha kap iszonyatosan megy tőle a hasa . Mit adjak neki enni?
Szia! Nekünk a fressnapf gyógytápjaiból a hipoallergének váltak be. Több ízben van, és van száraztáp, konzerv sőt jutalomfalat is :)
Az én kutyámnál nem biztos a csirke allergia, de mivel allergiás volt így inkább minden gyakori allergént tartalmazó kaját kivontam az étrendjéből. Purizon táp nagyon jó összetételű én azzal etetek. Sajnos a hipoallergén híres-neves tápok nem jó minőségűek. Royal Canin, Happy Dog, Brit Premium vagy Care mind mind rossz minőség.
Purizon, Wolf of Wilderness, Platinum, ezek amik jónak mondhatók.
Konzervből nekem a Lukullus jött be. Zooplus-on rendelek, mert ott olcsóbb és csak ott kapni ilyen jobb minőségű kaját. Az én kutyám a hipoallergén tápoktól fosott. Már bocsánat a kifejezésért. Elég sok embernél olvastam, hogy pl a Brit Care hipoallergén táptól ment a kutya hasa. Azt gondoltam nálunk beválik de sajnos nem. Aztán a Happy Dogot próbáltam de annak az összetevője botrányos hiába ízlik a kutyának. Hosszú távon nem egészséges.
Jelenleg Purizonnal etetek, aminek kilónkénti ára 2ezer ft. Lukullus konzerv pedig 6db 800g 3500 ft. Ez egész jó ár az összetételhez képest.
Zooplus 2-3 nap alatt kiszállítja a csomagot.
Ha tud valaki ezeknél jobb kaját azt szívesen várom üziben.
A másik megoldás a Barf, de azt már nem írom le, mert annak érdemes utánaolvasni.
A wolf of wilderness csirke alapú. De a Purizon tényleg nagyon jó. Viszont a Brit Care egyáltalán nem rossz minőség! Attól még, hogy neked nem jött be, nem jelenti azt, hogy rossz! Ennyi erővel az orijen a világ legszarabb kajája, mert a kutyám bélgyulladásos kóros hasmenést kapott pár adagtól egy hónapon át!! Ha ezt mondanám halálra köveznének, mert leszólom az orijent!
Az én kutyám meg a Brit Caretől jött rendbe egy hónap után, mikor 10 kilót fogyott. Előtte próbáltuk a markus mühlét, platinumot, azok se voltak jók neki. Attól még nem mondom, hogy rosszak lennének.
Nekem is csirkeallergiás a kutyám. (Plusz még gluténérzékeny is.)
Nekem a Brit Care oldott meg minden problémát, a széklete is normálissá vált, és a kutya is megerősödött, izmosodott tőle, a szőre is szép. Nem tudom ki írta, hogy a Brit Care nem jó minőség, nekem ár-érték arányban nagyon bejött, és tényleg az életveszélyes helyzetből húzta ki a kutyámat. Ha ez nem tetszene, a Josera és a Sam's Field tápokat tudom még ajánlani.
1 eves kolyok amstaffomnak nyers kajat adok: hal/hus marhacsont zoldseg nyersen mind.
Ha kutyad van,nyilvan tellik a tisztesseges ellatasara.
Te megenned a kutyakonzervet vagy tapokat??? Na ugye. Akkor mer pont a kedvencednek adod a szemetet.
Nem, nem jó se a Brit se a Happy Dog!
Happy Dog átlagosan 20% húst tartalmaz ezek után főbb összetevő a kukorica, kukoricaliszt vagy burgonya. Feherjetartalma: 21% Ez sehol nincs jó minöség.
Brit Care Hipoallergén tápja: bárányhúsliszt és rizs meg a hozzáadott dolgok. Ennek fehérjetartalma 26% . Talán ezen még elél a kutya a hozzáadott dolgok miatt.
Purizon: 70% állati összetevőkből készül, ami tartalmaz friss húst. Fehérjetartalma : 38%
Gabona, rizs és kukoricamentes.
Olvassátok el az összetevőket és hasonlítsátok össze a tápokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!