Golden retriever mellé yorki?
Van egy 3 éves gyönyörű golden lányom és most úgy tűnik lesz egy 3 hós yorki kanom.
Magic nagyon okos, nyugodt kutya, kutyaiskolába is járunk, engedelmes vizsgákat letette. Minden kutyával jól kijön és ivartalanítva is van.
A kérdésem inkább, hogy eddigi tapasztalatim alapján a yorkik gonoszak és agresszívak, nem fogja terrorizálni a kutyusomat?
Tömbházban lakom, a mostani kutyussal napi 4 órát töltök kint, amikor ráérek szinte fél napokat kint vagyunk.
Nem a yorkikkal van gond, hanem azzal, hogy kiegészítőként/szobasíszként kezelik őket sokan, nincsenek nevelve, minden rájuk van hagyva.
Egy jól nevelt yorki tündéri kutya tud lenni.
Ó, ha csak ezem múlik, akkor enyém lesz a környék mintayorkija:DD
Azt hittem ez beléjük kódolódott a tenyésztésük során.
Köszi. Írtam, hogy a goldiem okos, nyugodt kutya. Ha kint játszik más kutyákkal mindig nagyon óvatos, vigyáz a kisebbekre. Eleve nem szeret durván játszani, talán fajtájából adódóan vagy mert lány. 4 óra aktívan elég egy yorkienak, nem? A goldiemnak elég, ebben reggel-este 1-1 óra séta van meg délután vagy estefelé 2 óra játszós, bandázós, tanulós aktív móka. Ráérős napokon meg úszni, kirándulni járunk.
A yorkieval is tervezek kutyasulit, minimum az alapokat.
Én biztos nem fogom felkapkodni, ez a halálom amúgy, hogy megijednek még az én kedves kutyámtól is. Van négy lába, nekem csak 2, menjen csak a sajátjain:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!