Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen kistestű kutyát ajánlot...

Milyen kistestű kutyát ajánlotok kertes házba? Kizárólag kint lakhat, szóval fontos, hogy bírja a telet kint egy meleg házikóban.

Figyelt kérdés
2010. júl. 10. 19:24
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
29%

Beagle,foxi,kopó,spanci,pitbull,bull.-ok,labi,vizsla,golden r.,husky,inu-kjack russel,staffi,uszkár,terrierek

ennyi igy kapásbol

2010. okt. 1. 19:07
 32/40 anonim ***** válasza:
Jesszus nehogy hallgass az előzőre, én nem tudom hol él afrikában, hogy kitenne egy Jach russel terriert télire. mik vannak...
2010. okt. 1. 19:40
 33/40 anonim ***** válasza:
de a többire jol válaszolt nem??ámbár a foxi?!
2010. okt. 1. 19:47
 34/40 anonim ***** válasza:
Kinti kutyának mindenképpen hosszú szőrű kutyusotok legyen, tacskó semmiképp.
2010. okt. 1. 21:27
 35/40 anonim ***** válasza:
Hát nekem va egy labradorom,egy foxi-tacsi keverékem meg egy tacsim:)és ők kint vannak télen-nyáron..van egy extra-extra hőszigetelt házikójuk és imádják!ja és még ha -20 fok is van kint ha beengedem őket a házba max. 10 perc és ott ülnek az ajtóba h ki akarnak menni.egyépként ha ugy van mi éjjelre a pincébe szoktuk leengedni őket a kazán mellet jóól érzik magukat..ja és ugy szoktak aludni h össze csavarodnak..kicsi-középső-nagy kutyus és a középső meg a nagy hátán alszik a két cicám:)ja és még vannak nyuszijaink és van egy csomó széna bálánk és csináltunk nekik egy kis üreget és ott alszanak mostanság:)amugy a mamáméknak foxijuk van amióta az eszemet tudom(nem vok már tizen éves..)és soha semmi baja nem volt egyiknek se...átlag életkort éltek...
2010. okt. 1. 23:04
 36/40 OliaTIRA ***** válasza:
16:42es: tudod van egy 13eves egy 4eves es egy 11eves kutyusom. van jol szigetelt meleg hazikojuk. telen bent vannak a garazsban vagy elbujnak a regi *olokban* jo meleg nekik. viszem setalni oket. nyaron meg szaladgalnak az udvarban. tehat nincsenek mindig a lancon. ivartalanitva vannak. van meg 3fiumacskam ok a lakasban vannak. egy a szobaban alszik mindig.
2010. okt. 1. 23:25
 37/40 OliaTIRA ***** válasza:
az ablak mindig kivan nyitva nekik ha akarnak kimennek.
2010. okt. 1. 23:27
 38/40 A kérdező kommentje:

Itthon vagyok a gyerekekkel, folyton lenne vele foglalkozva.

Szeretjük a kutyákat nagyon.

Volt is egy, de 12évesen elpusztult, végkimerülésben. Nem tűnt boldogtalannak soha, tüzijátéknál a lábunknál reszketett bent a lakásban. Nem arról van szó, hogy egyáltalán nem jöhet be, de akkor is állatról van szó, aki nyalja a fenekét, és egyéb dolgait, belelép kint mindenbe, sőt némelyik beledörgölőzik. Higiéniai szempontból nem jó ötlet állandóan a lakásban lennie egy kutyának.

Az mitől jobb, hogy fél napot be van zárva pl egy panelba?!?!

Volt egy kedves válaszoló, köszönöm neki, hogy nem gondolja, hogy állítkínzó lennék, ill. több normális választ is kaptam.

Nem most télre szeretnénk, majd tavasszal, de időben fel akarok rá készülni, ismereteket szerezni. A kutya, aki itt élt nálunk a kertben, a szüleimé volt, az Ő dolguk volt ellátni az ebet, de most saját felelősségre szeretnénk, és tudnunk kell, hogy hogy tartsuk. Ennyi, kösz mindenkinek

2010. okt. 2. 22:29
 39/40 anonim ***** válasza:
100%

Úr Isten! Ennyi hülyét egy helyen! Felfázik bent a kutya, azért legyen az ágyamba? Te jó ég! Honnan tudom hogy boldog a kinti kutya? Te honnan tudod hogy boldog a benti? Látom, ismerem a kutyám. Az hogy kint tartom, az nem azt jelenti, hogy csak enni és inni kap és ennyi, attól még lehet foglalkozni vele, órákat játszani és sétálni naponta. Az én 13 éves kutyám mindig kint van, van neki egy jó meleg házikója és hihetetlen módon még nem fagyott meg.

Mindenkinek szíve joga eldönteni hol akarja tartani a kutyát. Aki kinn, az kinn, ettől nem állatkínzó, lehet, hogy sokkal boldogabb, hogy játszat egész nap a szabadban, mint amelyik egy 50 négyzetméteres panelban van egész nap és talán leviszik naponta egyszer sétálni.

Aki meg benn akarja tartani az az ő dolga. Én utálnám ha mindent összenyalna (miután magát nyalogatta), utálnám, ha mindenhol szőr lenne a házban. Akármennyire fürdeted, tisztítod, akkor is egy állat ami nem arra való, hogy bent éljen az emberrel, nem erre lett kitalálva. Kivéve persze azokat az agyontenyésztett izéket, aminél egy termetesebb patkány is nagyobb, azok számomra nem kutyák.

Egyébként szerintem is menj el egy menhelyre, így segíthetsz egy kiskutyán, és szerintem a keverék a legjobb. Nekünk mindig az volt, a legstrapabíróbbak, nincsenek agyontenyésztve.

2011. okt. 25. 14:47
 40/40 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó Válaszadó! Köszönöm a legnormálisabb kommentet a kérdésemre!
2011. okt. 25. 15:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!