A sintértelepen kiadnak ivaros kutyát?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy ez nem menhely, de sehol nem írnak még ivartalanítási kötelezettséget sem.2019. júl. 11. 07:30
2/7 A kérdező kommentje:
Értem, és ilyenkor mi történik, ha "besikerül" egy alom? Visszaveszik a kutyát?
2019. júl. 11. 08:39
3/7 anonim válasza:
A nagyobb telepeken minden kutyát ivartalanítanak.
Miért akarsz ivaros kutyát vagy miért nem ivartalaníttatod?
4/7 anonim válasza:
Hát ne "sikerüljön be" egy alom sem!
Ivartalaníts!!
5/7 A kérdező kommentje:
Elméleti kérdés. Az én kutyáim ivartalanok. De őket utcán találtam, nincs tapasztalatom ilyen helyekkel kapcsolatban.
Csak érdekel, hogy ilyenkor mi van?
2019. júl. 11. 09:45
6/7 anonim válasza:
"Értem, és ilyenkor mi történik, ha "besikerül" egy alom? Visszaveszik a kutyát?"
Miért vennék vissza?
Ahogy elhoztad, onnan a te felelősséged a kutya.
Sintértelepeken nem jellemző a kutya követése, ivartalanítása. Állami fenntartású. Ilyenekre nem adnak pénzt. Annyi a dolga a telepnek, hogy befogja a kóbor kutyákat, befogadja a leadottakat. Lehetőséget ad annak, aki kivinne onnan kutyát.Ha nincs hely, legtöbb helyen ma is altatnak.
7/7 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a válaszokat.
2019. júl. 11. 12:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!