Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miről lehet órákon át beszélge...

Miről lehet órákon át beszélgetni?

Figyelt kérdés
Kutyás bandázások alkalmával, amíg a kutyák játszanak, miről beszélnek a gazdik? Vagy pl több órás közös kirándulás során?
2019. júl. 9. 21:50
 1/9 anonim ***** válasza:
80%
Fogadj magadhoz egy kutyát, és akkor megtapasztalod, hogy miről lehet órákon át beszélgetni.
2019. júl. 9. 22:01
 2/9 anonim ***** válasza:
75%
Szinte bármiről. De a kutyákról, kutyás dolgokról egész biztosan.
2019. júl. 9. 22:03
 3/9 anonim ***** válasza:
75%
Mindig a helyzet alkalomadta problémái szerint jön a téma nálunk és elkezd furcsa eredet történet teóriákba torkollni a végén.
2019. júl. 9. 22:15
 4/9 anonim ***** válasza:
64%

mi az ivartalanitásról beszélünk általában

4-5 órát elvitatkozunk a témán.

2019. júl. 9. 22:26
 5/9 Mihago ***** válasza:
22%
Pár találkozás után a kutyás csajokkal nekem valahogy mindig a dugásra terelődött a szó. Némelyikkel nemcsak a szó. De az néha órákig.
2019. júl. 9. 22:34
 6/9 A kérdező kommentje:
Értem, szóval majd jönni fog a téma.
2019. júl. 9. 23:24
 7/9 anonim ***** válasza:
78%

Simán lehet órákon át beszélgetni kutyákról, akár csak a sajátjainkról is, de ha belekezdünk általánosabb kutyatartással kapcsolatos témákba, na akkor aztán az egész kirándulásra is megvan a téma :D.

Én elég zárkózott ember vagyok a hétköznapokban, de az ilyen közös bandázós sétákat kifejezetten szeretem,jó hogy van akiknek el tudom mesélni, hogy mik a tapasztalataim az új tápról, hogy pont most tanulta meg azt az új feladatot, amivel már hetek óta szenvedtünk, hogy milyen aranyos vagy éppen bosszantó dolgot csinált aznap... szóval olyan dolgokat, amiket ha nem kutyás barátoknak, családtagoknak mesélnék, valószínűleg egy pár óra alatt kikergetném vele a világból is őket, de itt így olyan embereknek mesélhetek, akiket tényleg érdekel és én is kíváncsian hallgatom az ő történeteiket.

Most jöhetnek a lepontozók meg akik szerint a kutya gyerekpótlék az ilyen embereknek, de szerintem bárki, akinek az életének szerves része a kutya, akinek a kutyázás egy hobbi az szívesen mesél róla.

Nem mellesleg hasznos is a különböző tapasztalatok megosztása, én legalábbis rengeteg dolgot tanultam kezdőként a nálam gyakorlottabb kutyásoktól és ez mindig építő jellegű kritika, valód segítség volt, soha senki nem akart erőszakosan meggyőzni az igazáról.

Aztán lett egy-két közelebbi barátom is a kutyázós társaságból, akikkel már nemcsak a kutyáról beszélgetünk, hanem mint bármilyen más baráttal, munkáról, párkapcsolatról, hétköznapokról. Azért akikkel napi szinten találkozik az ember és még az érdeklődési körük is hasonló, kiderül, hogy sok dologról hasonlóan gondolkoznak, azokkal akarva-akaratlanul is kialakul egy szorosabb baráti viszony. Pedig én amúgy tényleg egy zárkózottabb ember vagyok, bár a kutyázás ezen is sokat segített :D

2019. júl. 9. 23:43
 8/9 anonim ***** válasza:
0%
Ez olyaan mint a játszótér, ha leviszed a gyereked és szóva állsz egy anyukával másról sem fog beszélni csak a gyerekről, mint akinek nincs élete, nem tud másról beszélni. Én szeretem a kutyákat és a kutyámat, de semmi kedvem órákig vitázni valamiről vagy esetleg kéretéen okoskodásokat hallgatni.
2019. júl. 10. 09:20
 9/9 anonim ***** válasza:
0%
Hát ez azért függ attól kivel beszélgetsz. Pl. Egy 20éves kiscsajjal tanácsos a szaporodásról, vagy a közösülésről, vagy az egyesülésről, vagy a demográfia egyensúlyáért végrehajtott utódnemzésről. A többieket férfiak, fiúk, öregeket érdemes 5percen belül pattintani: "jajj Fifike megint ürített, megyek összeszedni."
2019. júl. 10. 09:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!