Bocifoltos beagle kutyust keresek, de mindenhol csak az egybeöntött fekete hátút találom?
Az utcán is ezeket látni, a szabályos, fekete hátú, barna lábú beagle-k, én egy fehér alapon fekete-barna FOLTOS kisbeagle-t szeretnék. Létezik még ilyen?
Egyébként nektek melyik tetszik jobban?
Csoportokban, esetleg ilyen vatera-szerű oldalakon (fogalmam sincs, melyik ilyen magyar oldal él még, ne harapjátok le a fejem, de amúgy ott is szoktak kutyusokat hirdetni), tenyésztőknél kerested?
Tudom, az a kérdés, hogy melyik "Bigli" kutyust szeretjük mi jobban, de mivel én nem vagyok annyira oda értük, csak azt tudom mondani, hogy pitbullok és keverék kutyák. :) Lehetőleg menhelyről.
Nekem mindkettő tetszik, szerintem a beaglek minden színben angyaliak. :D (mondjuk nekem bicolorom van, tény, hogy emiatt nincs benne fekete, de ő is gyönyörű :D)
Igazából létezik, csak ez is olyan, hogy ki kell fogni. Szóval talán fajtamentésnél, menhelyeknél érdemes nézni. Kisbeaglet nem tudom mennyire találsz. :/ Nem tudom, hogy egy nagyon fiatal kisbeaglen mennyire látszik, hogy milyen felosztásban lesznek a foltjai. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!