Egy tenyésztő adna egy embernek két beagle-t lakásba?
Az a jobb megoldás, hogy ha stabilan, megbízhatóan felnevelsz egyet aztán hozol mellé egy másikat.
A "két kölyök egyszerre" történettel az is baj, hogy meg kell tanulniuk egymás nélkül is létezni. Ha valamiért külön kell választanod őket ideiglenesen (pl. Buksika meghúzta a lábát ezért néhány napig nem ugrálhat) az hatalmas szívás lesz nekik is, neked is. Ez még napi 8-as munkarend mellett, segítséggel is nehezen kivitelezhető.
Azért így elég jól hangzik a történet, de beagle-ből szerintem így se vállalj be kettőt. Nehézkes tanítani, mert eléggé önfejű, makacs.
Szerintem beszéld meg a tenyésztővel, hogy mennyi idő múlva ajánlja a 2. számú kutyát.
Mi november hónapban hoztunk el menhelyről egy 3 hónaposat, majd júniusban mellé mentettünk egy 2 hónaposat. Kemény volt. :)
A szuka testvérek gyakran agresszívak egymas fele (természetesen jó nevelés mellett nem)
Szerintem egy kutyával kezdj. Ahogy előttem is írták, két beagle lehet sok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!